Gustul copilăriei regăsit în napolitanele Spiraline de la Pan Food Sibiu

Copilăria este văzută diferit de fiecare persoană în parte. Fiecare are anumite copilării sau anumite lucruri de care a fost marcat. Tocmai din acest motiv îmi amintesc cu drag că în acea perioadă dulciurile nu erau la discreție. Mâncam destul de rar dulciuri și poate că acest aspect m-a ajutat să mă mențin. Deși îmi amintesc că eram mereu afara la joacă așa că energia era consumată în totalitate prin diverse jocuri.

Dulciurile copilăriei

Dacă m-ar întreba cineva ce dulciuri au fost în copilăria mea … cred că știu și răspunsul corect pe care-l pot da: Jellybon, Boni bon și guma Turbo. Toată lumea și-ar fi dorit să guste aceste dulciuri zilnic dacă ar fi fost posibil. Din păcate le mâncam rar sau cel puțin eu nu aveam voie să mă răsfăț zilnic cu dulciuri de genul. Poate că o alimentație de acest gen este perfectă, chiar dacă atunci suspinam puțin.

Pan Food Sibiu este o afacere de familie care vine cu un produs nou alături de ciocolata de casă „Batonul Copilariei” (lider pe piață în categoria sa). Ei au avut curajul să mai lanseze un produs tradițional, păstrându-i rețeta și gustul de odinioară. Este vorba de napolitanele spirală numite acum SPIRALINE, umplute cu 3 creme savuroase: ciocolată, vanilie și cocos.

Despre gustul dulce al SPIRALINELOR

Referitor la ciocolata de casă am amintiri foarte frumoase și salivez și acum când mă gândesc la acel dulce. Nu-mi amintesc deloc ca mama să fi folosit combinații de anume, migdale sau orice alt produs în combinație cu clasica ciocolată. Și totuși acel gust de ciocolată îmi este și acum prezent în minte de parcă aș fi mâncat ieri. Mă gândesc că dacă aș mânca astăzi nu mi s-ar mai părea atât de specială. Doar că atunci nu aveam diverse sortimente de ciocolată în frigider și fiind singura pe care o gustam, pe lângă vestita Africana, mi se părea de vis.

În copilăria mea n-au existat aceste Spiraline sau nu-mi amintesc eu absolut deloc de ele. Tocmai din acest motiv gustul a fost unul nou. Interiorul acestei napolitane are 3 role de cremă într-un înveliș crocant de napolitană.

Preferatele mele sunt SPIRALINELE cu cremă de cocos, iar napolitana este cu gust de cacao. Ideea este că gustul napolitanei nu se simte deloc. Predomină gustul cremei, dar nici acesta nu este extrem de puternic. Este un gust de cocos echilibrat cu cel gulce. Este un dulce perfect pentru că nu este foarte dulce. Pe mine cu asta m-a cucerit.

SPIRALINELE cu cremă de vanilie sunt perfecte pentru iubitorii acestui gust. Napolitana este tot cu cacao, iar crema cu gust de vanilie. Are un gust fin, plăcut și delicat de vanilie. Același echilibru între vanilie și gust dulce se poate regăsi și în acest sortiment.

SPIRALINELE cu cacao au napolitată de vanilie. Napolitana este crocantă și perfectă în combinație cu crema de cacao care pufoasă și gustoasă. Știu foarte multe persoane care nu ar renunța sub nici o formă la gustul de cacao și merg pe clasic. În felul ăsta, acest sortiment este absolut genial și chiar este recomandată.

Voi ați încercat până acum aceste SPIRALINE? Ce sortiment vă atrage cel mai mult?

You may also like

24 de comentarii

  1. Nu am avut ocazia… Dar le-aș prefera pe cele de cocos… Ador cocosul în orice… Iar în ceea ce privește ciocolata de casa… Mi-e și acum îmi place mai mult decât cealaltă

  2. Tatal meu lucreaza la fabrica de paine si mi-a adus acele spiraline clasice pe care le adoram in copilarie. Pe cele de la Pan Food nu le-am incercat inca dar ma atrag cele cu ciocolata.

  3. Nu le-am incercat inca dar mi-am adus aminte de copilarie si de Jelly Bon si Topi Top. o sale caut pe spiralinr data viitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.