Importanța televizorului în viața mea

Televizorul pentru mine este foarte important. Pot să zic că singura cameră în care nu am televizor este toaleta, în rest am în fiecare cameră, inclusiv bucătărie. Fie că urmăresc știrile, o emisiune sau merge pur și simplu ca să mai aud ceva zgomot prin casă, eu îl pornesc cu drag.

Este bine sau nu să ai un televizor în dormitor?

Sunt persoane care refuză să se uite la televizor din diverse motive. Sinceră să fiu, nici nu-mi pasă care sunt motivele lor și până acum nimic nu m-a convins să nu mă mai uit la TV. Am emisiunile mele preferate pe care le urmăresc cu drag. Mi-am format anumite obiceiuri seara în care televizorul este de nelipsit și nici nu pot sta într-o cameră pur și simplu, fără să pornesc televizorul.

Unii susțin că televizorul în camera în care dormi n-ar fi cea mai potrivită alegere. Undele emanate de acesta te pot afecta și din cauza lor să nu ai un somn odihnitor. Acest motiv ar putea fi unul dintre cele mai convingătoare motive și totuși n-am făcut nimic în acest sens. Soțul meu ține deschis televizorul din cameră toată noapte și am noroc că după 3 – 4 ore se închide singur. În rest stă deschis aproape în permanență. În restul camerelor, îl pornesc doar atunci când stau în camera respectivă. Chiar dacă mă uit sau nu, îl las să vorbească acolo verzi și uscate și dacă aud un subiect interesant îmi îndrept atenția asupra lui.

Mi-am tunat casa cu televizoare

Brandul meu preferat este Samsung. Am 4 televizoare led Samsung, dintre care 3 sunt smart TV.  Sunt conectate la wireless și pot intra cu ușurință pe internet. La început îl foloseam mai des în varianta smart. Intram mult mai des pe internet și vizionam diverse emisiuni. În prezent cele mai folosite aplicații sunt Antena Play și YouTube. Antena Play este pentru mine și mai vizionez din emisiunile preferate pe care nu am apucat să le văd și youtube este pentru cea mică. Prefer să-i dau la desene pe internet copilului pentru că așa îi dau la ce vreau eu și nu are ea tendința să se ducă către acele filmulețe cu copii care sunt agresivi și fac diverse rele.

Tehnologia a evoluat și acum parcă mi-aș dori și eu un televizor curbat. Cred că totul va rămâne la stadiul de dorință pentru că nu cred că voi mai investi prea curând într-un televizor nou.

Voi vă uitați la televizor?

You may also like

14 comentarii

  1. Eu am televizor si-n hol! 😀 Nu stiu altii cum saunt, dar la mine televizoarele sunt pe post de mobila! 😀 Il folosesc doar pe cel din dormitor, culmea! Aaaa, si pe cel din bucatarie! 😀

  2. Nu, nu ma uit. De cativa ani de zile folosesc televizorul doar ca sa vad serialele despre care si scriu pe blog. De cand exista internetul in casa mea, televizorul este piesa de muzeu. Si, din cate am mai auzit, in dormitor nu este bine sa fie nici un fel de electrocasnice, pt ca emit radiatii chiar si cand sunt inchise.

  3. Ne uitam mai mult seara, da. La stiri, la Starea Natiei, uneori la cate un film (impanzit de reclame) pe ProTv :-)))
    Dar cel mai fain e sa scoti filme si sa le vezi pe TV.
    Mie mi-ar placea TV in dormitor. Nu avem, dar poate cand ne mutam la casa vom instala unul si acolo, pe langa cel din sufragerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.