Părerea mea despre balsamurile de rufe din gama Silan Supreme

M-am obișnuit să folosesc balsam de rufe chiar dacă detergentul meu este ușor parfumat. Eu sunt de părere că balsamul are și alte puncte forte în afară de parfum și din acest motiv apelez la fiecare spălare la el. De data aceasta am primit spre noile balsamuri de rufe Silan Supreme și chiar eram curioasă să le încerc ca să văd cum se comportă.

Silan Supreme și balsamurile de rufe

🧺 Am pus la treabă balsamurile de rufe de îndată cum au ajuns la mine. Pentru că aveam și câteva mostre în pachet le-am împărțit și prietenelor pentru că vroiam să le încerce și ele și să vadă dacă sunt mulțumite sau nu.

🧺 Ce aș vrea să știți și voi despre aceasta gamă nouă Silan Supreme :
– conțin parfumuri de lux create de parfumieri francezi;
– parfumul durează timp îndelungat;
– formula Creme – este pentru catifelare;
– tehnologie parfumului mai sustenabilă cu o biodegradabilitate îmbunătățită.

🧺Ce mai trebuie să știți este ca recipientele balsamurilor sunt eco friendly, realizate 100% din plastic reciclat – contribuim la o lume mai bună💚♻️

🧺 Îmi place mult Silan Supreme pentru că au un miros plăcut, îmbietor și notele florale îmi dau o stare de bine și mă simt acasă ca în parfumeria franțuzească !

Dintre cele două sortimente încercate preferatul meu este varianta Elegance. Parcă mirosul este puțin mai intens și mai persistent. Mirosul variantei Glamour nu este chiar atât de intens și este un miros mai subtil. Balsamul este concentrat și nu este nevoie de o cantitate foarte mare pentru ca acesta să-și facă treabă. În plus, este și foarte spornic și o sticlă de 1,2 litri ajunge o bună perioadă de timp, asta în funcție și de cât de des spălați.

Mai e cineva încântat când descoperă un balsam de rufe nou? Ați apucat să încercați aceste variante de balsam din gama Silan Supreme?

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.