And the winner is ….. Me

Nu știu voi cum sunteți dar eu mă bucur ca un copil atunci când câștig diverse lucruri. Vreau să vă vorbesc de câteva concursuri la care am participat și am câștigat.

Datorită faptului că urmăresc multe bloguri și sunt abonată la postările lor particip la concursurile făcute de blogărițe. Am participat la concursul organizat de Cupcake Splendens  http://cupcakesplendens.blogspot.ro/ și am câștigat un gel de duș Enliven și un săpun lichid Enliven oferit de farmaciile Centrofarm.

Produsele le-am primit foarte repede și au ajuns prin curierat. Calitatea produselor este foarte bună și în plus au un miros foarte plăcut. Eu le consider niște produse calitative și pe viitor am să le caut și eu pentru că până acum nu am folosit nici un produs de la această firmă.

Pe blogul Sandrei http://www.sandrab.ro/ am câștigat o pereche de colanți oferiți de Romwe.

Până acum nu am purtat niciodată o pereche de colanți atât de colorați și sper să am curaj să pot ieși cu ei din casă. Sincer vorbind nu știu care dintre aceste 2 perechi de colanți urmează să îi primesc însă îi aștept cu drag. Mi-aș dori mai mult prima pereche însă să văd ce noroc am.

Vouă vă plac cadourile?

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.