5 idei de cadouri pentru femei de pus sub brad

De Crăciun încercăm să oferim cele mai deosebite cadouri persoanelor dragi de sex feminin din viața noastră. Ne dorim să le oferim un cadou care să le fie util și pe plac. Uneori suntem în pană de idei și de inspirație. Avem mai multe posibilități de a alege un cadou cu ajutorul căruia vom reuși să surprindem. Iată 5 idei de cadouri care ne vor ajuta să nu dăm greș:

1. Ceasul de mână

Un exemplu de cadou elegant,  ceasul este cadoul care reușește să transmită un mesaj valoros. El poate să transmită ideea prețioasă a valorii timpului. Avem la dispoziție foarte multe modele de ceasuri de mana, din care putem alege modelul care considerăm noi că se potrivește personalității acelei persoane căreia trebuie să îi oferim cadoul. Un ceas este un dar pe care îl putem oferi partenerului de viață și cu ajutorul căruia vom reuși să aducem o bucurie imensă.

2. Parfumul

Timpul se scurge destul de rapid. Dacă nu am reușit să găsim cadoul pentru ființa dragă din viața noastră putem alege din ofertele de parfumuri online acel parfum care știm că îi satisface așteptările persoanei căreia îi va fi oferit. Un parfum poate scrie o poveste cu un final fericit. Ambalat cât mai atrăgător,  parfumul este acel dar demn de a fi așezat sub brad.

3. Un aranjament florale deosebit

Pentru o doamnă sau o domnișoară, din viața fiecărui bărbat, un aranjament floral din săpun este un cadou impresionant. Acestea se regăsesc în nuanțe cât mai variate și în cutii într-o formă cât mai atrăgătoare. Florile de săpun rezistă vreme îndelungată. Pentru iubitoarele de flori naturale, putem să căutăm un buchet special din flori naturale care pot fi însoțite și de un mesaj cuceritor.

4. Geanta

În dressing-ul feminin,  gențile și poșetele au un loc aparte. Geanta este un accesoriu nelipsit din majoritatea ținutelor oricărei doamne sau domnișoare. Vom alege o geantă potrivită personalității și stilului vestimentar al doamnei căreia îi este destinată geanta.

5. Agenda

O persoană care obișnuiește să noteze lucruri importante, umple agenda destul de repede cu informații. O agendă este un dar potrivit pentru șefa, colega sau prietena apropiată. Putem opta pentru o agendă personalizată care o va face să fie și mai apreciată. 

Oricare ar fi darul pe care îl vom alege,  vom reuși să aducem bucurie unei persoane importante din viața noastră. 

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

18 comentarii

  1. Da,imi plac mult ideile tale de cadouri,după genți și parfumuri tot timpul alerg,vreau să am càt m-ai multe ! Mulțumim pentru recomandări !

    1. Sincer un rucsac ar fi binevenit,dar nu ma supăr nici cu altceva.Cosmetice sau parfumuri niciodată nu am indeajuns

    1. Foarte bune recomandări! Dintre toate, ceasul îmi lipsește, dar poate Moșul o sa rezolve și acest aspect!

  2. O agendă și mie mi-ar plăcea drept cadou, cu toate că aș ține-o mai mult de frumusețe decât să o folosesc. Am obiceiul să păstrez cam neatins ceea ce-mi place:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.