5 produse ideale pentru un machiaj desăvârșit de sărbători

Timpul trece destul de repede și ne mai despart doar câteva zile de Crăciun. Cu toții suntem în goana după cumpărăturile pentru această sărbătoare. Ne aflăm în căutarea cadourilor pentru cei dragi. Suntem preocupați de ținuta pe care o vom purta, de coafură și de machiaj.  Nu este deloc ușor să găsești un loc la saloanele de înfrumusețare, mai ales că foarte multe cosmeticiene și coafeze nu lucrează în ajunul Crăciunului sau au atât de multe programări încât nu ne putem aranja așa cum ne dorim. Putem încerca să ne machiem noi înșine în ziua de Crăciun, acasă. Cu un strop de talent și cele mai bune produse cosmetice, vom reuși să arătăm impecabil. Iată care sunt produsele de care avem nevoie pentru a avea un make-up reușit.

1. Corectorul 

Oricine are imperfecțiuni știe că nu este de ajuns să aplicăm fondul de ten  pentru a masca anumite probleme. Un corector este cel mai bun produs pe care îl avem la dispoziție pentru a rezolva această problemă. Este important să alegem un corector cu o textură ușoară. Vom fi atenți și atunci când vom alege nuanța lui. Aceasta trebuie să fie apropiată de cea a pielii noastre. Corectorul reușește să acopere cu succes imperfecțiunile, cum sunt cearcănele, punctele negre sau petele pigmentare.

2. Rimelul

Ochii sunt oglinda sufletului și au un mare rol în întreg procesul de machiaj. Privirea noastră poate fi pusă în valoare cu ajutorul rimelului. În funcție de efectul dorit: volum, alungire sau curbare, vom alege acel rimel care să ne mulțumească așteptările. Cu doar o aplicare de mascara vom avea într-un timp scurt o privire mai expresivă. Din arsenalul de înfrumusețare nu trebuie să ne lipsească rimelul.

3. Truse de machiaj

În orice trusă de machiaj complexă putem regăsi produse cu care vom reuși să ne realizăm un look de invidiat. Sunt multe persoane care preferă să aleagă seturi de machiaj pentru că aici găsesc toate produsele de care au nevoie. Într-o astfel de trusă regăsim câteva pensule esențiale, farduri de pleoape, tuș, rimel, fond de ten și blush. Produsele sunt ușor de transportat și de depozitat. Nu ocupă mult spațiu și sunt foarte apreciate pentru că ne ajută să obținem un machiaj reușit.

4. Fondul de ten

Recunoscut ca fiind cel mai apreciat produs de make-up, un fond de ten reușește să ne definească trăsăturile. El îmbracă tenul într-un strat fin și delicat, lipsit de imperfecțiuni. Reușește să ofere luminozitate și să ascundă micile imperfecțiuni.

5. Rujul

Oricine are în geantă cel puțin un ruj sau un gloss. Rujul are o vastă istorie și are menirea de a crea buze voluptoase și seducătoare. Îl regăsim într-o mare varietate de nuanțe și texturi din care putem alege ceea ce ne atrage cel mai mult.

Care este produsul care vă este indispensabil în realizarea unui machiaj?

You may also like

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.