Seturi cadou perfecte de la Elmiplant

Cadourile sunt în mintea noastră și mereu ne gândit să alegem cel mai potrivit cadou pentru cei pe care urmează să-i cadorisim. Nu este un lucru simplu și chiar am văzut foarte multe discuții referitoare la faptul că multe cadouri sunt alese neinspirat și sunt aproape inutile. Evident că cel puțin o dată în viața noastră am primit sau am dăruit astfel de cadouri doar că aceste neplăceri sunt inevitabile. Tocmai de accea vreau să vă propun niște cadouri comune cu care este destul de greu să dai greș. Mai exact, seturile cadou de la Elmiplant.

Seturi cadou pentru prieteni

Când este vorba despre cei apropiați putem să ne orientăm către cadouri ceva mai prețioase. Pentru prieteni, rude sau oricare alte persoane cu care interacționăm de sărbători ar trebui să le facem o mică surpriză simbolică. Cosmeticele pot reprezenta cele mai bune alegeri când vine vorba despre aceste categorii de persoane și chiar vi le recomand cu drag.

Elmiplant este un brand românesc și seturile cadou propuse de ei au niște prețuri accesibile. Ar fi păcat să nu vă îndreptați atenția asupra lor și să vă gândiți cât de mulțumiti ar fi prietenii voștri să vadă că v-ați gândit la ei fie și cu un astfel de cadou simbolic.

Setul primit de mine este compus dintr-o cremă de mâini și o loțiune de corp. Aceste 2 produse sunt nelipsite din rutina oricărei femei. În perioada rece apelăm mult mai des la crema de mâini, iar loțiunea de corp este perfectă pentru că o putem aplica după duș pentru a avea o cremă mult mai catifelată și hidratată. Sunt foarte puține persoane care nu folosesc aceste game în rutina lor de îngrijire și sunt de părere că o femeie care se respectă are aceste două produse. În plus, niciodată nu strică să primească aceste produse pentru că ele se consumă destul de ușor.

Surpriza mea a fost cu atât mai mare cu cât în coletul primit de mine am găsit o cutiuță mai mică, iar ea avea un glob personalizat cu numele meu. Niciodată nu am avut un astfel de glob și mi se pare că arată foarte frumos. Zilele astea voi împodobi și eu bradul și cu siguranță își va găsi locul în bradul meu pentru că este mult prea frumos ca să nu-mi accesorizez bradul cu el.

Ce părere aveți de genul ăsta de cadouri? Vă tentează?

You may also like

15 comentarii

  1. Un cadou frumos pentru cineva drag sarbatori! Frumoase ideile tale! Crema de maini nu-mi lipseste niciodată, mai ales în sezonul rece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.