Cinci motive pentru care consumul de cognac aduce beneficii

O zi de sărbătoare, aniversare, ceremonie, nuntă sau botez, merită închinat un pahar cu o băutură speciala. Coniacul este o băutură tare, obținută prin distilarea vinului. Coniacul poartă denumirea de brandy care înseamnă vin ars. Tehnicile de preparare și perfecționare a acestei băuturi au început în Franța, în regiunea Cognac. O astfel de băutură veritabilă este cognac franțuzesc. Ginul tonic este o băutură clasică, rezultată din combinarea ginului cu apă tonica.

Menține sănătatea organismului

Rezultat prin distilarea vinului, coniacul ajută în lupta împotriva răcelii. Un pahar de cognac frantuzesc conține Vitamina C, benefica organismului. Consumat cu moderație veghează la sănătatea oaselor și previne accidentele vasculare și anumite tipuri de demență. Ginul tonic este o băutură spirtoasă care are în compoziție o cantitate redusă de zahăr și un număr mic de calorii. Are efecte pozitive asupra sănătății cardiovasculare. Consumul moderat al unor astfel de băuturi veghează la un organism sănătos.

Un pahar de cognac frantuzesc sau gin tonic te ajuta sa ții sub control greutatea

Cercetările specialiștilor au demonstrat că este mai bine să consumi alcool în cantități reduse decât deloc. Un pahar de cognac franțuzesc stimulează procesele metabolice și intensifică arderile. Inevitabil, ginul tonic sau cognacul franțuzesc ne poate ajuta să slăbim. Aceste băuturi au un efect diuretic, resveratrolul prezent din paharul de cognac franțuzesc inhibând celulele grase din organismul nostru.

Menținerea frumuseții pielii

Toate băuturile au în compoziție ingrediente care provin din natură. Cognacul franțuzesc provine din vin al cărui ingredient principal sunt strugurii. Este cunoscut faptul că acest fruct previne îmbătrânirea pielii și o protejează de efectele nocive ale soarelui. Consumat cu moderație, ginul tonic are proprietăți antioxidante, ajutând pielea să arate tânără, împiedicând aparația ridurilor.

Prilej de relaxare și bună dispoziție

Consumat în cantități moderate, cognacul franțuzesc sau ginul tonic, au un efect pozitiv asupra neuronilor. Diluat cu apă, un pahar de gin tonic vă ajută să nu vă îmbătați. Mai multe informații despre ginul tonic găsiți aici. Viața socială are un impact puternic pentru menținerea echilibrului nostru psihic și relațional. Consumul moderat de alcool a devenit prilej de destindere, relaxare, socializare.
Un pahar de cognac franțuzesc dezleagă limbile și contribuie la crearea de noi relații. Băuturile nu lipsesc de pe masă la evenimentele importante, iar uneori ieșirea la un pahar de gin tonic poate fi un pretext pentru a ieși cu prietenii. Ginul tonic și cognacul franțuzesc pot fi consumate la evenimente pretențioase cum sunt întâlnirile de afaceri sau o seara romantică. Consumul social responsabil al unor astfel de băuturi poate aduce beneficii persoanelor timide, un pahar de gin tonic poate induce o stare de bine, relaxare, făcând persoana să fie mai sociabilă.

Alcoolul ajută digestia

Ginul tonic sau cognacul franțuzesc consumat cu moderație, ajută la o bună digestie. Plantele din compoziția ginului tonic au rolul de a arde grăsimile și de a accelera metabolismul. Ienupărul funcționează ca un diuretic, de aceea consumul de gin tonic nu va atrage cu sine neplăcutele balonări. Atât cognacul franțuzesc cât și ginul tonic sunt două băuturi fine care aduc multiple beneficii frumuseții noastre și sănătății organismului.
MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.