Mon Rouge – un parfum Yves Rocher floral captivant

Parfumul este acel accesoriu indispensabil care te ajută să te pui în valoare. Iubesc parfumurile și apelez ori de câte ori vreau să am o stare de spirit mai bună, vreau să miros frumos sau să mă fac remarcată. De cele mai multe ori am avut impresia că simplul fapt că am aplicat un parfum bun m-a făcut să am o dispoziție mult mai pozitivă.

Yves Rocher a descoperit secretul parfumurilor plăcute și persistente. Îmi plac tot mai mult parfumurile lor. Trebuie să recunosc că am destul de multe parfumuri de la ei. Până acum Quelques Notes d’amour era preferatul meu, dar Mon Rouge l-a detronat.

Mon Rouge – parfumul momentului

Mon Rouge m-a cucerit cu notele sale de neroli , patchouli și iris. Trebuie să recunosc că nu mă așteptam ca aceste note să se potrivească și să se completeze atât de bine încât mirosul final să fie unul care să te pună în evidență.

Designul sticlei este unul minimalist, dar asta este mai o problemă. Mirosul este mult mai important. În ciuda faptului că este un parfum floral nu l-aș asocia neaparat cu anotimpurile calde. Eu chiar consider că este potrivit și în sezonul rece.

Eu mă gândesc că acest parfum este perfect de sărbători, iar de Crăciun îl voi folosi împreună cu rujul mat de la Yves Rocher. În felul ăsta păstrez tradiția de a purta ceva roșu. Haine nu prea am în această culoare, dar aceste 2 produse vor fi potrivite.

Yves Rocher are câteva oferte numai bune cu ocazia sărbătorilor. Găsiți aici ofertele disponibile pe site. Este foarte important să le cunoașteți ca să puteți beneficia de ele. Prețul pentru parfumul simplu sau pachete cu produse incluse sunt identice așa că puteți primi mai multe produse cu același preț.

De exemplu, la cumpărături de minim 79 lei puteți primi cadou, la alegere, unul din produsele de mai sus. Chiar consider că este o ofertă foarte bună ca pentru o comandă de o valoare atât de mică să poți primi un cadou.

Un alt cadou se oferă în cazul în care comanda voastră depășește 200 lei. În cazul ăsta, în coșul de cumpărături vă puteți alege cadoul dorit. Eu am încercat și aceste 2 parfumuri doar că Evidence vine într-o nouă variantă pe care eu n-am apucat s-o încerc. L-am purtat pe cel clasic care este un parfum plăcut, persist care poate fi purtat mai mult ziua.

Voi folosiți produse Yves Rocher? Care este produsul vostru preferat din gama lor de produse?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

19 comentarii

  1. Am încercat mai multe produse de la Yves Rocher și pot spune că-mi plac ,au produse bune ,dar un parfum nu am avut ocazia de a încerca ,dar cred că miroase fain !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.