Stocul tău de haine second hand, actualizat la timp cu Top Textil

Știai că o astfel de afacere intră în rândul celor care nu presupun investiții enorme și nici nu sunt atat de riscante? Nu e de mirare ca atat de multi se profileaza astăzi pe magazinele second hand. Și românii se orientează mai mult ca niciodată după articole de îmbrăcăminte și încălțăminte tip sh. Nu e vorba neaparat de prețurile lor, cât despre diversitatea pe care o oferă acestea în raport cu magazinele din orașe ale căror oferte urmează parcă același tipar. Dacă vrei să te îmbraci chic, deosebit față de restul, atunci știi că într-un magazin sh cunoscut pentru marfa bună comercializată găsești ce ai nevoie.

Când planificarea este una înțeleaptă, ai toate șansele să deschizi o afacere cu viață lungă. Sursa ta de aprovizionare joacă un rol crucial în toată această ecuație. Indiferent dacă abia plănuiești deschiderea unui astfel de business sau deja deții un magazin second hand, un depozit potrivit e ingredientul care poate face ca totul să meargă ca pe roate. Un pion important în afacerea ta poate deveni Imbracamintesh.ro, un depozit online de îmbrăcăminte și încălțăminte second hand care se evidențiază printr-o serie de calități:

Experiență de peste 10 ani

E un factor cheie în afacerea ta. Știi că depozitul cu care colaborezi și care îți aprovizionează stocurile poate gestiona orice situație astfel ca tu să primești marfă mereu la timp. Top Textil, a cărui oferte și produse sunt disponibile pe Imbracamintesh.ro, este importator direct și distribuitor angro de articole second hand, deci îți poate asigura constant necesarul pentru magazinul tău.

Importator direct

Indiferent de tipul de marfă dorit, că vrei produse cu eticheta, cu ușoare urme de uzură, colecția mixtă și așa mai departe, pe imbracamintesh.ro găsești diversitate la costuri echilibrate.

Prețuri avantajoase

În general marfa pe care o poți comanda de la Top Textil vine într-un excelent raport pret-calitate, ceea ce e în avantajul afacerii tale. Spre exemplu, în cazul unor cantități foarte mari, importatorul este deschis să negocieze un preț care să convină de ambele părți. Dacă vrei să ai un business de lungă durată, este un avantaj pe care îl poți utiliza în folosul tău.

Valorificarea ușoară a produselor

Este o sursă care permite valorificarea produselor. În funcție de gradul de uzură pot fi comercializate la prețuri care să le reflecte starea, deci în funcție de care clienții magazinelor se vor orienta mai ușor după ceva care se potrivește bugetului și nevoilor personale.

Consultanță gratuită

Pentru că alegerea mărfurilor să corespundă cu nevoile tale, poți solicita consultață din partea experților Top Textil. Se adresează magazinelor de retail și au scopul de a te ajuta să te orientezi cât mai eficient după produse care să corespundă cu al tău, poate cu anumite rigori sau un stil cu care ți-ai obișnuit clienții.

Descoperă și alte beneficii pe care le ai atunci când sursa ta de mărfuri second hand este un depozit ca Top Textil. Oferă afacerii tale șansa să prospere, făcând alegeri înțelepte.

You may also like

26 de comentarii

      1. Am găsit haine second hand mult superioare celor noi, pe care le găsim pe piata. Mulțumesc pentru recomandarea unui magazin bun pe acest segment!

  1. Multumim pentru articol! Foarte util!si eu vroiam sa mi deschid un mic magazin!acum este bine de stiut de unde ne putem aproviziona la preturi accesibile tuturor!

  2. Si eu cumpăr la mana a doua . Sunt chiar foarte bune, materialele sunt mai bune ca cele din magazine cu preturi mari. Mulțumim pentru recomandare!!!

  3. Sa ști ca u am mai luat de ceva timp nimic de la SH… Cel puțin de pe net nu am luat niciodată… Mi-ai dat o idee buna

  4. Au trecut ceva ani de cand nu am mai intrat intr-un second hand. Nu mai am rabdare sa caut articole dar stiu ca gasesti haine frumoase.

  5. Multi se feresc sa intre intr-un second hand, iar de asta sunt si eu vinovata. A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat in unul, chiar daca am auzit ca poti gasi comori ascunse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.