Primele impresii despre produsele Benefit

Benefit este un brand de cosmetice de top. Am auzit numai cuvinte de laudă la adresa lor și toată lumea le recomandă ca fiind niște produse profesionale după urma cărăra se văd rezultate. Este aproape imposibil să nu-ți dorești să le încerci.

În primul rând, eu am remarcat aceste produse datorită produselor de sprâncene pe care cei de la Benefit le au. Toată lumea, dar toată lumea, susține că în top sunt produsele lor de sprâncene după care restul. Pentru că tot vedeam genul ăsta de comparații am zis să profit de ofertele disponibile pe Notino și să-mi aleg și eu un produs de sprâncene.

Creion pentru sprâncene cu pensulă Good Proof Benefit

Sprâncenele mele nu sunt foarte cosmetizate. În general nu le fac nimic special în afară de un simplu pensat. Am impresia că au suficient volum și nu este nevoie de alte îmbunătățiri. Problema este că în ultimul timp am făcut un pas greșit și mi-am făcut un mic gol la una din ele, iar acest lucru trebuie corectat. Ăsta a fost cel mai bun motiv să mă pun pe căutat și experimentat. După câteva creioane pentru sprâncene încercate mai mult sau mai puțin cunoscute, am decis că trebuie să trec pe Benefit.

Îmi doream mult Ka-Brow de la Benefit. Produsul este sub formă de cremă și aplicarea se face cu ajutorul unei pensule. Cu acest produs nu trebuie să-ți umpli sprânceana colorând-o, ci desenezi fire de păr. Nu știu de ce, dar am zis că aceasta ar fi cea mai bună opțiune pentru mine. Din păcate, la momentul în care eu eram foarte hotărâtă să comand acest produs, el nu era pe stoc așa că am fost nevoită să mă reorientez.

Creionul pentru sprâncene Good Proof Benefit a ieșit câștigător. Este un creion cu care se lucrează foarte ușor. În plus, are 2 capete care pot fi folosite. La unul din capete este creionul propriu-zis, iar celălalt capăt are o perie pentru sprâncene. Ambele merg perfect împreună și reușesc să-mi conturez ușor și finuț sprânceana pentru că nu vreau să o accentuez prea tare. Un alt mare avantaj a fost și faptul că are mai multe nuanțe disponibile din care am putut să-mi aleg. Eu am optat pentru o nuanță deschisă pentru că sunt blondă și chiar mi-am nimerit perfect culoarea.

Benefit The POREfessional – Gel matifiere invizibil pentru piele lucioasa cu pori dilatati

Un produs la fel de apreciat precum cele pentru sprâncene este acesta. Ar fi fost perfect dacă l-aș fi găsit și într-o variantă mai mică, dar chiar și așa, m-am bucurat că am putut să-l găsesc online pentru că am observat că este foarte apreciat și socurile se epuizează rapid.

Menționez din start că am un ten bun. Nu sufăr de pori extrem de dilatați și totuși acest produs matifiază frumos pielea și este o bază excelentă pentru machiaj. Îl apreciez și îl folosesc cu foarte mare chibzuință. Folosesc câte un strop pentru o aplicare și îl aplic în punctele cheie precum zona din jurul nasul, pe nas și pe frunte, iar dacă rămâne produs îl întind și pe restul feței. Tenul arată absolut superb după folosirea acestui produs și acum înțeleg de ce toată lumea îl laudă atât de mult.

Astăzi Notino dă startul unui nou val de reduceri de Black Friday așa că sunt cu ochii pe ei. Ei vor avea 20% reducere la brandurile selectate, iar pentru a beneficia de această promoție trebuie doar să adăugați codul black20 la finalul comenzii. Am multe produse pe listă și încă nu știu exact ce-mi voi cumpăra. Cadouri de Crăciun nu am luat, wishlist-ul meu este plin de cosmetice și ceva parfumuri, așa că sunt un pic în dubii. Mă gândeam totuși să mă inspir din categoria lor de idei de cadouri de Crăciun.

You may also like

22 de comentarii

  1. Creionul de sprâncene este interesant. Am citi articolul si pare destul de bune produsele. O sa il incerc. Mulțumesc!!!

  2. Chiar m-ar tenta și pe mine aceste produse după descrierea făcută par a fi destul de bune .Mulțumim pentru recomandări !

    1. De la ei nu am incercat nimic până acum… m-ar tenta ceva pentru sprâncene…chiar nu am folosit nimic până acum…la fel ca și tine pensat…și câte un tuns…sa le folosești cu plăcere.. sigur sunt niște produse minunate

  3. Am si eu doua produse Benefit , o mascara si Benefit Brow Contour Pro. Imi plac ambele ,dar parca sunt produse mai ieftine care fac aceiasi treaba. Mi-as dori sa testez si baza de machiaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.