Dependenta de jocurile online

Încă din copilărie am fost fascinată de jocurile în care ai anumite misiuni de făcut și nu ratam nici un astfel de joc așa că acum un an, datorită timpului meu liber mult prea prea mult, am descoperit Chef Ville. Acest joc îl găsiți pe facebook și dacă nu l-ați jucat cu siguranță ați primit cereri pentru el.

sursa facebook

Jocul este foarte interactiv și te îndeamnă să te împrietenești cu cât mai multă lume ca să îți poți realiza misiunile cât mai repede. Am pierdut foarte mult timp în fața calculatorului și primul lucru pe care îl făceam dimineața era să deschid acest joculeț. Pur și simplu îl adoram însă nu termini niciodată acest joc și lumea din jurul meu era revoltată pentru că mă dezlipeam foarte greu de laptop. Am decis să renunț pentru că nu mai făceam nimic altceva la laptop în afara acestui joc!!! (mulți o să-mi zică că-s disperată).

 

 sursa facebook 

Cum puteam eu să renunț pur fără să nu-mi găsesc o altă activitate asemănătoare …. Am citit pe un blog despre un joc pentru Iphone Hay Day. Hay Day este cu o fermă dar pe același sistem ca și Chef Ville numai că de această dată era pe telefon și m-am gândit că așa mă voi putea juca liniștită fără să mai fiu trasă de mustăți. Nu știu cât timp am jucat acest joc dar oricum suficient de mult încât atunci când lumea mă vedea cu telefonul în mână să mă întrebe de ferma mea :).

Am renunțat și la acest joc pentru că mi-am dat seama că nu duc nicăieri aceste jocuri ci pur și simplu sunt o pierdere de timp!!! Sper să rezist tentației de a-l reinstala

Aveți vreun joc pe care îl jucați în mod frecvent? Ați avut și voi o poveste asemănătoare?

 

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.