Stilul vestimentar sport – practic și lejer

NU DE PUȚINE ORI NE PUNEM ÎNTREBAREA CU CE NE ÎMBRĂCĂM AZI! DE foarte multe ori suntem pe fugă, prinși cu treburi prin oraș, cu deplasarea de la bancă, la market sau în parc cu copiii. Îmi place să îmbrac ținute cât mai lejere și în care să mă simt cât mai confortabil. Stilul vestimentar sport este potrivit pentru foarte multe dintre activitățile mele zilnice.

Avantajele stilului vestimentar sport

Articolele sport au rolul de a ne evidenția latura sportivă în mod special. Îmi plac adidașii pentru că sunt comozi și ușori. Dacă ar fi după mine aș purta toată ziua adidasi adidas, doar ca dress code-ul unor evenimente ne obligă să adoptăm o anumită ținută. Modelele de aici sunt printre preferatele mele.
Asociez hainele pe care văd că le poartă oamenii cu firea lor, cu personalitatea care îi definește. Stilul sport este un stil pe care îl văd tot mai des pe stradă, la adolescenți, la sportivi și la persoanele al căror job le permite să îl adopte. Văd tot felul de combinații sport casual în care o pereche de adidasi New balance pot fi purtate cu o rochie sau o fustă și un tricou. Brandul acesta este foarte la modă și a prins foarte bine în rândul adolescenților și nu numai.
În modă nimic nu mă surprinde. Însă ceea ce mă interesează cel mai mult este ca hainele sau adidașii să fie de o bună calitate. Este important să cumpărăm o pereche de adidași adidas care să ne țină o perioada de timp mai îndelungată. În plus, croiala acestora ne oferă și un confort sporit în momentul în care îi purtăm pe parcursul mai multor ore.

De ce să alegi să porți un trening 

Un trening mi se pare cea mai potrivită ținută pentru persoanele foarte active. Fiind realizate dintr-un material rezistent, de regulă bumbac, un trening bărbați devine o ținută confortabilă. Îmi place sa îmbrac treningul când suntem în vacanță, la munte, când merg în parc sau când fac sport. Avantajele purtării unui astfel de trening barbati sunt că ne putem mișcă în voie și avem o lejeritate mult mai mare. Consider că trebuie să alegem acele treninguri barbati care să ne permită să ne mișcăm cât mai ușor. Sportivii preferă treninguri pentru că au avantajul de a păstra o anumită temperatură a corpului.
Un trening de o bună calitate rezistă în timp și asigură o aerisire optimă a corpului. Un trening și o pereche de adidași adidas pot fi o ținută completă pentru o zi plină. Sunt ușor de îmbrăcat și ne ajută să ne desfășurăm în mod facil îndatoririle zilnice.
Sportul aduce o multitudine de beneficii sănătății, de aceea este important să nu neglijăm acest aspect. Pentru a face activitățile sportive cât mai plăcute este important să alegem un echipament sportiv care să ni se potrivească. Un trening și o pereche de adidași New balance trebuie să se regăsească în garderoba noastră. Cu un echipament sportiv de o bună calitate sportul ca fi o adevărată plăcere.
Obișnuiți sa purtați treninguri și adidași?

You may also like

18 comentarii

  1. Tinutele sport au inceput sa prinda din ce in ce mai mult, si pe buna dreptate, sunt lejere si confortabile. Pantalonii de trening pentru femei, mai ales, i-am vazut purtati si cu botine si cu pantofi stileto. Moda ne surprinde mereu.

  2. daaa, eu numai sport m-as imbraca daca as putea. Nu ma simt in nimic asa bine cum ma simt in pantofi sport si in haine lejere din bumbac. Acasa doar in pantaloni de trening stau. Nu ma uit neaparat dupa un brand, iau ce gasesc la reducere atunci cand am ceva bani de investit in haine si incaltaminte.

  3. Anul acesta m-a lovit si pe mine febra tinutelor mai sport. Probabil din dorinta de comoditate, pentru ca m-am cam saturat de hainele stranse pe corp. 😀

  4. Nici nu imi mai aduc aminte cand am purtat ultima oara o tinuta sport. Nu stiu de ce dar sunt mai mult fana blugilor. Cu toate acestea voi incerca sa fac o mica modificare in garderoba mea.

  5. Avem adidasi la fel 🙂 Eu doar ca am liniile laterale pe roz 🙂 Si eu sunt adepta stilului sport, sau casual , mai ales ca imi place sa ma simt confortabil la birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.