Dresuri pentru copii de la Meia.ro

Cristina este fetița mea de 5 ani. Încă de pe la începutul grupei mici a început să se impună și să-mi zică cu ce s-o îmbrac sau care sunt hainele pe care le refuză pentru că nu-i plac. Evident că totul parcă a început mult prea devreme, dar pentru liniștea mea, pentru un început drăguț de zi și pentru a nu-mi strica ziua de la prima oră, am decis s-o îmbrac cum vrea ea, cu ce dresuri și rochițe își alege numai să fie bine.

Nu vreau să vorbesc acum despre mofturile copiilor pentru că sunt convinsă că fiecare copil încearcă să testeze limite și întinde nervii părinților la maxim. Este normal că am trecut și eu prin asta. Și totuși, este greu, dar nu imposibil să faci față și acestei provocări.

Dresuri pentru copii

De-a lungul timpului am încercat tot felul de dresuri de la mai multe branduri. Cea mai mare problemă este ca după o singură purtare, acestea să se scămoșeze sau să fie atât de fine încât să le agațe în cea mai mică problemă la scăunelul de la grădi.

Nu sunt la prima comandă pe Meia.ro. Am mai comandat și anul trecut în această perioadă dresuri de la ei și vreau să vă spun că mai am și acum perechi care arată bine. Evident că unele au fost atinse din grabă și neatenție, dar consider că au rezistat foarte bine. În plus, pe site sunt și modele mai plinuțe care sunt perfecte pentru o vreme mai rece.

Dresuri copii cu floricele de la Meia.ro

Acestea îmi sunt printre cele mai dragi dresuri. Culoarea este coral și au un model sub formă de floare pe ele. Materialul este gros și sunt potrivite pentru o vreme puțin mai răcoroasă. M-am bucurat că materialul nu este foarte subțire pentru că în felul ăsta sunt mai greu de agățat sau rupt.

A purtat până acum aceste dresuri de mai bine de 8 ore și arată la fel de bine după 2 spălări. Culoarea nu s-a dus absolut deloc, nu s-au scămoșat și modelul este foarte frumos și acum. În plus, acum găsiți aceste dresuri la reducere pentru că au început reducerile de Black Friday pe Meia.ro.

Dresuri copii de la Meia.ro

Îmi place foarte mult culoarea aceasta, coral mai exact. Mi se pare că se potrivește cu aproape toate ținutele și pentru Cristina sunt absolut perfecte. Materialul este foarte asemănător cu primul. Este suficient de gros încât să poată fi purtate și atunci când este puțin mai rece afară. Nu se scămoșează ușor și nici nu se agață atât de ușor. Când spun asta nu mă refer la o femeie care este atentă unde se așează, ci la un copil care este ușor neatent la aceste mici detalii.

Găsiți aici aceste dresuri. Eu am luat o mărime mai mare. Mai exact, ea poartă 122 în mod normal, iar de pe site am ales 128-134 cm și îi vin perfect. Nu îi sunt mari deloc așa că ar fi de preferat să vă orientați către astfel de mărimi ușor mai mari.

You may also like

22 de comentarii

  1. Sunt foarte frumoase și chiar vreau să isu și eu acuma cu aceaste reduceri ! Mulțumim pentru informații,sper să nimeresc cu mărimea !

  2. Și eu care ma gândeam ca nu se găsesc subiecte pt. blog după ce în viata ta apare un copil și timpul se comprima oarecum.
    Nici poveste! Se pare ca se înmulțesc! Sa îi poarte sănătoasă papusica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.