Cursul de programare JAVA, la FastTrackIT

Din randul limbajelor de programare celebre astazi, ca sa zic asa, JAVA ocupa loc de cinste. Un curs specializat este un punct excelent de plecare pentru cariera ta profesionala. Trebuie sa iti doresti bineinteles sa evoluezi in cunostinte si experienta, iar de restul se ocupa specialistii. Acestia iti vor furniza materia necesara pentru a atinge rezultatele dorite.

FastTrackIT este un reper pentru cei care doresc sa ia initiativa in acest sens, respectiv sa urmeze un curs de programare Java. Dupa finalizarea acestuia, in calitate de cursant vei stapani cunostintele teoretice privind acest limbaj de programare, precum si cunostintele practice, intrucat te vei implica in proiecte specifice din IT.

In ce constau cursurile de programare Java organizate de FastTrackIT?

Probabil te intrebi cum te vor ajuta mai exact aceste cursuri. Atat daca esti incepator, cat si in conditiile in care deja stapanesti cat de cat acest limbaj, cursul te va pregati pentru activitatea propriu zisa care se va desfasura in cadrul companiilor specializate.

Atunci cand ai o baza solida de cunostinte teoretice, iti va fi deja mai simplu sa inveti tehnici mai avansate de programare, in functie de cerintele postului. Partea practica pe care o ai in pachetul unui curs programare cu FastTrackIT sunt ceea ce ai nevoie pentru a trece interviul de angajare, mai exact cea care iti va oferi experienta minima necesara in acest sens.

Pentru primul laborator organizat, in limita locurilor disponibile, participarea este gratuita. Este doar o motivatie pentru tine, pentru a te ajuta sa intelegi in ce directie merg acestea. La finalul cursurilor te poti lauda ca esti calificat pentru a intelege cum functioneaza aplicatiile, respectiv vei putea construi personal una in limbajul JAVA.

Citeste pe site-ul fasttrackit.org si despre bursa pe care o poti primi. Exista doua locuri gratuite pe care echipa le ofera in cadrul fiecarui curs organizat, disponibile pentru cei al caror venit este sub sau echivalent cu 1250 lei/ membru familie. Exista sanse sa ocupi un loc cu bursa si in alte conditii. Spre exemplu, daca esti angajat in obligatii financiare insemnate (urmezi un tratament medical, ai de platit o chirie sau rate), poti aplica, iar echipa va lua in calcul cererea ta.

Iti prezint mai jos, rapid, curricula cursului. Astfel, acesta vizeaza:

  • Java Fundamentals;
  • Introduction to Software Engineering;
  • JAVA OOP;
  • Basics of relational databases;
  • CSS, HTML, Javascript;
  • Server Side Java Programming;
  • Construirea unei aplicatii web complete.

Informatii despre trainerul care va sustine cursul, dar si alte detalii cu privire la unde se va organiza, pe ce perioada se extinde si altele de interes poti afla de pe site-ul fasttrackit.org sau contactand echipa telefonic.

Nu subestima succesul pe care specializarea in limbajul Java ti-l poate aduce, mai ales daca esti o persoana silitoare, motivata sa invete, din randul celor determinati sa isi duca la bun sfarsit planurile, mai ales cand la mijloc este cariera profesionala. Domeniul IT in principiu este unul promitator, unul care iti poate asigura un trai peste medie, dar care vine la pachet si cu alte beneficii.

You may also like

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.