Mic ghid pentru alegerea ochelarilor de soare potriviți

Pentru unele persoane poate părea un moft purtarea ochelari de soare, însă, ochelarii de soare sunt forte protectori. Un accesoriu care ne protejează vederea de razele puternice ale soarelui. Ne creează un stil aparte o pereche de ochelari aleși cu atenție. Situați la limita unui accesoriu foarte necesar și unul de lux, ochelarii de soare trebuie aleși în funcție de anumite criterii. Forma feței este foarte importantă, ea ne ajută să alegem acea pereche de ochelari care să ni se potrivească.

Alegerea ochelarilor în funcție de forma feței

Ochelarii de soare sunt un accesoriu care ne poate ajută să estompăm micile imperfecțiuni ale fetei. Oricărei persoane îi stă bine cu ochelarii de soare. Însă ei trebuie aleși în raport de fizionomia fiecăruia dintre noi. Unei persoane cu fața ovală îi vin bine ochelarii proporționali. Aceștia vor ajuta la punerea în evidentă a obrajilor. Multe persoane au fața rotundă. O pereche de ochelari de soare cu un cadru dreptunghiular sunt modelul pe care trebuie să îl căutați. Aceștia vor contribui la alungirea feței și vor avea un efect de subțiere.

Putem alege glasses frames online care să ne ajute, și în nuanțele potrivite pentru noi. Sunt persoane care au o formă triunghiulară a feței. Pentru aceste persoane este recomandat să alegem modele de ochelari care au drept efect minimizarea lățimii fetei. Un cadru larg al ramei, ales în tonuri deschise este ideal. Pentru doamne și domnișoare un model rhinestone eyeglasses frames sunt ideali. Vor crea un efect incredibil de minimizare și vor conferi un aer chic.

Pentru persoanele care au fața pătrată sunt potrivite rame de ochelarii cu forme ovale și muchii rotunjite. Ochelarii ce au un cadru gros sau unul subțire sunt ideali pentru persoanele care au fața în forma de inimă.

Ține cont de domeniul de utilizare al ochelarilor. Ochelarii de soare nu au doar un rol estetic. Specialiștii recomandă să îi purtăm atunci când ne expunem la soare. Lentilele au rolul de a ne proteja vederea de efectele nocive ale razelor soarelui. Și în caz de vânt ochelarii ne ajută semnificativ. Există riscul ca anumite particule, impurități, transportate de vânt să ajungă în interiorul ochilor, astfel, ochelarii ne vor oferi siguranță. În acest fel ochelarii de soare vor avea un dublu rol, de protecție a ochilor de soare, dar și împotriva impurităților. O pereche de ochelarii rhinestone cat eyeglasses ne vor ajuta să arătăm mai bine, dar au și un mare rol protector.

Tipul de lentilă al ochelarilor

Materialul lentilei este important. La fel ca și si în cazul ochelarilor de vedere, și pentru ochelarii de soare, este bine să analizăm tehnologia lentilei și să ne asigurăm că au un aviz medical care ne permite folosirea lor în bune condiții. Recent am aflat că lăcrimarea ochilor când este soare puternic sau vând este o problemă și pentru această problemă era nevoie de o pereche de ochelari de soare cu o lentilă specială.

De ce ții cont când alegi ochelarii de soare?

You may also like

11 comentarii

  1. Sunt indispensabili, zic eu. Dar trebuie alesi cu atentie, sa fie de calitate si sa nu afecteze ochii. Chiar daca sunt putin mai scumpi. Eu cred ca as alege aceeasi forma ca in cazul ochelarilor de vedere. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.