Bluză albastră cu perle aplicate în peisaj de munte(OOTD)

Bluza cu perle am ales-o doar din simplul motiv că are aceste perle aplicate. Sunt foarte drăguțe astfel de piese și nu am putut rezista tentației. V-am mai arătat și piese care aveam mâneci cu volane și se pare că aceste detalii sunt în topul preferințelor mele. Am purtat această bluză o dată la muncă și astăzi am îmbrăcat-o la o petrecere. Îmi place mult cum se vede în combinație cu blugii.

Bluză – link

Bluza am luat-o XL și se pare că mărimea a fost mai mult decât potrivită. Este o bluză mai largă care nu trebuie să stea mulată pe corp. Am început să iubesc acest gen de bluze pentru că nu-mi place să fiu atentă la fiecare pahar de apă băut îăn plus, cu atât mai mult cât sunt în vacanță. Mi-am luat în fugă această bluză în bagaj și bine am făcut . În acest fel am câteva poze din vacanța de paște foarte frumoase. Muntele se vede foarte frumos și îmi pare rău că n-am făcut mai multe poze pe acolo.

Am purtat bluza cu aceeași blugi pe care vi i-am arătat și în acest outfit. Nu știu cum se face, dar după ce am venit din vacanță nu am mai găsit acești blugi. Asta în condițiile în care i-am purtat și pe drum. Deci clar am ajuns cu ei până acasă și acasă i-am rătăcit. Mă pun serios pe căutat pentru că sunt subțiri și foarte potriviți pentru vremea asta.

Vă plac bluzele cu perle? Credeți că perle și volane la aceeași bluză este puțin cam mult?

You may also like

15 comentarii

    1. Ieii. Sper ca te-ai distrat si eu am fost de Craciun la munte insa nu am prins zapada..fix cand am plecat a si inceput sa ninga tare. A fost frig. As fi preferat sa merg acum de paste

  1. Nici nu mai era nevoie de link ca sa stiu ca e de la Zaful. O vazusem la ei pe site. Au multe alte obiecte vestimentare cu perle si imi plac mult combinatiile de genul acesta.

  2. Este foarte faina bluza, iti vine foarte bine, insa in ceea ce ma priveste eu as fi purtat-o cu un pantalon/blug negru simplu, ca sa o scot si mai bine in evidenta.
    In rest, te prinde culoarea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.