Vânez ofertele de Black Friday pe Notino

Black Friday este o zi extrem de populară peste tot în lume ca fiind o zi a reducerilor masive. Evident că așteptăm cu drag și nerăbdare aceste reduceri pentru simplul fapt că ne așteptăm la reduceri uriașe la produsele pe care ni le dorim. Se mai întâmplă să cumpărăm și datorită prețului mult prea scăzut chiar dacă produsul nu prezintă un interes major. Când vine vorba despre cosmetice evident că avem nevoie de tot felul de lucruri și o reducere suplimentară este binevenită.

Anul acesta, reducerile pe Notino încep pe 11.11.2019. Pentru că nu vreau să fiu luată prin surprindere și pentru că nu vreau ca în acea zi să caut produsele mult dorite, am preferat să-mi fac un mic wishlist cu produse pe care mi le doresc. Poate că nu trebuie să mi le cumpăr chiar pe toate, dar dacă reușesc să achiziționez măcar o parte din ele tot este bine.

BB Cream Misha

Acest BB cream tocmai l-am terminat recent. Misha este un brand corean care se găsește doar pe Notino sau cel puțin doar acolo l-am găsit eu. Este un BB cream absolut perfect cu o acoperire mică spre medie, care rezistă cu succes întreaga zi pe tenul meu mixt și care se confundă foarte ușor cu pielea pentru că nu crează acel efect de mască. Este un produs cremos care se uniformizează rapid și foarte bine pe ten. De cele mai multe ori îl port fără pudră. Are doar 20 ml, dar vă asigur că este un produs de care n-ai cum să nu te îndrăgostești. Eu îl am în nuanța natural beige.

În plus, acesta are un SPF 42 care este potrivit atât pe perioada verii, dar și pe perioada iernii. Recunosc că am avut momente când am mai folosit și alte fonduri de ten doar pentru a mă putea bucura de acest produs atunci când am câte un eveniment. Chiar dacă prețul nu se va micșora de Black Friday la acest produs, eu tot îl voi recumpăra doar pentru că nu pot să stau fără el.

Lancôme La vie este belle

Parfumurile sunt nelipsite din colțișorul meu de produse de îngrijire și cometice. Folosesc zilnic parfum și îmi place să fiu la curent cu noutățile. Lancôme La vie este belle este unul dintre parfumurile la care visez de ceva timp doar că am amânat achiziția lui. Începând cu 11.11.2019, cu ocazia reducerilor de Black Friday, Notino va avea reduceri de 15% la toate parfumurile folosind codul black. Mă gândesc că acesta ar fi unul dintre cele mai bune momente să fac o astfel de achiziție. În privința mirosului sunt hotărâtă 100% că este un parfum care se potrivește perfect cu personalitatea mea, mai rămâne să mă decid asupra gramajului.

Advent Calendar

A devenit un trend ca în perioada asta a anului firmele să ne bucure cu fel de fel de Advent Calendare. Acestea ar fi cutii frumoase cu căsuțe separate cu fiecare zi din decembrie în care se află câte un produs surpriză. Din ce știu sunt căsuțe de la 1 la 25 pentru că normal numărătoarea se oprește de Crăciun. Surpriza vine în momentul în care deschizi fiecare clăpiță și găsești un produs surpriză.

Chiar dacă în acest an am văzut că acest sistem a fost adoptat și de către producătorii de ciocolățele, cred că este mult mai de efect la cosmetice. Anul ăsta am văzut că Notino are câteva calendare de acest gen printre care Nivea, Makeup Revolution, Maybelline sau chiar Nuxe. Acestea se epuizează destul de rapid așa că dacă sunteți hotărâte ar trebui să acționați rapid. Eu mă gândeam să-l iau pe cel de la Nivea pentru că în ultimul timp am folosit tot mai multe produse de la acest brand.

Voi ce intenționați să vă luați de Black Friday?

You may also like

13 comentarii

      1. Cel mic își dorește foarte mult un PlayStation…așa că soțul vânează unul…care va fi cadoul lui moș crăciun…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.