Fustă plisată cu buline și tricou alb de la Bonprix

Ocazional se întâmplă să mai plasez câte o comandă pe Bonprix. Dorința mea de a-mi lua o fustă plisată a fost mult prea mare încât nu am ținut cont de nimic și m-am lăsat purtată de val. Așa că mi-am luat …. a doua fustă plisată. Aveam tendința să spun că este prima doar că mi-am mai luat una pe care i-am dat-o mamei pentru că îi venea mai bine ei decât mie.

Fusta plisată

Genul acesta de fuste sunt foarte frumoase și foarte purtabile. Pot fi purtate atât cu o pereche de sandale, dar și cu o pereche de încălțăminte sport și se vede la fel de bine. Prima fustă mi-am luat-o dintr-o catifea și am pus pe seama catifelei volumul excesiv pe care mi-l dădea fusta în zona abdomenului. Recunosc că nu am un abdomen plat doar că în orice alte piese vestimentare, această zonă nu se vede chiar atît de rău.

De această dată am ales o fustă plisată dintr-un poliester. M-am gândit că materialul este mai ușor și situația va fi diferită. Din păcate, povestea s-a repetat și înclin să cred că modelul acesta de fuste este doar pentru persoanele care au talia extrem de bine evidențiată și fără pic de burtică.

Ca idee, eu m-am simțit foarte bine în această fustă. Am simțit o lejeritate extrem de mare și un confort care m-a relaxat maxim.

Tricou alb cu imprimeu

Îmi plac foarte mult tricourile și apelez la ele zilnic sau aproape zilnic. Lejeritatea și permisivitatea acestora de a le putea combina cu diverse piese vestimentare mă fac să întind mâna către ele. Acest tricou mi se pare mai special prin simplul fapt că are acele mici detalii interesante la mâneci. Volanele acelea mi se par extrem de feminine și îmi plac teribil de mult. În plus, are un print floral care mi se pare extrem de finuț și potrivit cerințelor mele.

Eu port un M și turele trcute mi-am luat după Bonprix mărima 40/42 pentru că am zis că aia mi se potrivește mie cel mai bine. În realitate 36/38 este mărimea care se potrivește unui M. Cel puțin în cazul acestui tricou consider că această mărime este potrivită și cred că voi păstra această mărime și pe viitor în alegerea produselor de acest gen.

You may also like

19 comentarii

  1. fusta in sine e simpatica, dar parca nu e pentru tine. Nu burtica e problema sa stii. Cred ca esti tu obsedata ca nici nu se vede. Pur si simplu parca lungimea si modelul sunt potrivite pentru cineva mai in varsta.

  2. Vai cat de faina e fusta, am si eu o fusta plisata dar e alba simpla, n am purtat o niciodata si deja o am de doi ani am ajuns la concluzia ca eu imi cumpar multe fuste dar cand sa le port… Pauza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.