Vopsea de par Loncolor review

Joi am fost să mă vopsesc. Dacă mă urmăriţi pe Instagram sau pe facebook cu siguranţă aţi văzut poze cu noua mea culoare. Aș vrea pentru început să fac un scurt istoric al experiențelor mele la capitolul vopsit.


În primul rând mama mea este coafeză și din acest motiv eu nu mă dau pe mâna altcuiva și ea se ocupă de părul meu. La început am fost roșcată și după ce mă vopseam îmi aplicam nuanțator și eram roșie ca focul. Pe perioada facultății am fost roșcată și îmi plăcea mult acea culoare dar se pare că o dată cu trecerea timpului mi-am dorit o schimbare. Am optat pentru blond.

Trecerea de la roșcat la blond am făcut-o treptat. M-am vopsit cu blond peste roșcat și nu m-am oxigenat deloc. M-am vopsit cu blond foarte deschis de fiecare dată și culoarea s-a deschis treptat. Este drept că am fost și mai portocalie dar măcar am fost un portocaliu uniform și nu se vedea ciudat. o dată la 2 luni mă vopsesc și am apelat la Loncolor. 

Până acum nu am mai folosit acestă marcă dar am foarte mare încredere în ea și am zis să îi dau o șansă. Îmi doream să îmi schimb puțin nuanța de blond așa că am optat pentru un caramel. Nu îmi este teamă să încerc nuanțe noi și eventual ceva mai închise.

Detalii despre vopsirea propriu zisă

Eu am părul mediu spre lung și îmi trebuie un tub și jumătate sau chiar două de vopsea. Dacă v-ați mai vopsit știți că într-o cutie de vopsea găsiți tubul de vopsea, oxidant, un balsam și o manta. Spre rușinea mea nici nu am fost atentă cât oxidant a folosit mama în combinație cu vopseaua. În schimb vă explic procedeul de aplicare: a întins vopseaua la rădăcină și apoi a făcut puțin masaj și după ce a uniformizat și s-a asigurat că vopseaua acoperă părul, mi-a aplicat vopseaua și pe restul părului. Am stat cu vopseaua cam 30-40 minute din momentul în care a terminat de aplicat toată vopseaua.

Am clătit foarte bine părul, m-am șamponat și am folosit mască pentru păr vopsit. Iubesc aceată mască și îmi place mult de tot mirosul ei. Mă bucur că acum se poate cumpăra. Găsiți aici un review și poze cu masca. Culoarea care mi-a ieșit pe păr a fost puțin mai deschisă decât mă așteptam. Culoarea este foarte foarte caldă și plăcută și vă las mai jos câteva poze ca să vă puteți face o idee! Găsiți detalii și pe site www.loncolor.ro

 
 
 

 

You may also like

8 comentarii

  1. E foarte faina nuanta!
    Pana de curand am folosit Loncolor, insa m-am hotarat sa schimb firma, fiindca la Loncolor dupa 2 saptamani parul mi se decolora si arata groaznic spre varfuri, se facea ca un portocaliu, indiferent de nuanta aleasa la inceput si arata parca ars de soare.
    Acum folssesc Palette si sunt incantata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.