Experiența mea cu ojele semipermanente de la Naninails

Dacă mă urmăriți, știți deja că folosesc ojă semipermanentă de mai bine de 2 ani. Vreau să mai spun încă o dată, pentru persoanele care încă mai au întrebări de genul, că unghiile mele arată foarte bine după atâta timp și nu au nici un fel de problemă. Pentru că am terminat de povestit aceste lucruri, vreau să vă arăt care sunt ultimele manichiuri purtate și cât de bine m-am înțeles eu cu ojele de la NaniNails.

Manichiură veselă de la NaniNails

Manichiura aceasta mi-am făcut-o acum foarte mult timp, mai exact în jur de 1 septembrie. Pentru această manichiură am folosit oja semipermanentă 97(glitter neon light pink), iar pe inelar am folosit 118(snow white). Peste oja albă, pe inelar, am aplicat puțin glitter arielle effect. În felul ăsta a căpătat o nuanță tare drăguță acea ojă și mi s-a părut foarte frumoasă cu o tentă fină de sclipici așa cum puteți vedea în poză.

Pașii folosiți au fost extrem de simpli. Am aplicat un base coat de la o firmă oarecare pentru că nu cred că are vreo importanță ca toate porodusele să fie de la același brand. Baza se usucă la lampă și apoi se aplică oja. Fiecare strat de ojă se usucă la lampă. Eu de obicei folosesc 2 rânduri de ojă.

Mi-a plăcut foarte mult că s-a păstrat extrem de bine mai bine o lună de zile. Oja era intactă doar că începuse să se vadă bine că îmi crescuse unghia și chiar era nevoie de un refresh.

A doua manichiură cu ojele semipermanente de la NaniNails

În urmă cu vreo săptămână am decis că am nevoie de o manichiură nouă doar că mă urnesc ceva mai greu. Mi-am dat oja veche prin înfoliere. M-ai exact, mi-am pus acetonă pe o dischetă, am pus-o pe unghie și am înfășurat totul în folie de staniol. Am lăsat-o 10 minute și apoi am început s-o șterg. S-a luat destul de ușor cu procedura asta. Inițial am vrut s-o dau jos prin pilire și meregea mult prea greu așa că am renunțat.

De obicei îmi mai fac câte un artificiu pe unghii, dar astăzi am zis că important este să termin cât mai repede manichiura șa că am aplicat nuanța 73(glitter peach). Este un portocaliu cald cu ușoare urme de sclipici. Chiar dacă este o nuanță caldă, mi s-a părut că se potrivește cu starea mea de spirit și am zis că nu vreau unghiile în culori închise, încă.

În comanda mea am avut și câteva glittere. Îmi doresc să diversific manichiurile și să le fac cât mai speciale așa că încerc cu tot felul de astfel de produse. Dintre acestea, eu am folosit până acum doar arielle effect care este un glitter fin și cu un finish sclipicios și plăcut. Am ales și variante cu glitter mai mic sau mai mare și tura viitoare intenționez să-l folosesc pe cel auriu.

Voi ce fel de manichiură purtați? Ați încercat ojele semipermanente?

You may also like

14 comentarii

  1. Și mie mi se pare destul de ușor să aplici oja semipermanenta…și eu le fac …cam de 1 an…de la naninail nu am incercat nimic…am vreo 5…6 nuanțe dar alte firme…nici una nu a rezistat mai mult de 3 săptămâni…

  2. Nu poate fi decât lăudabil faptul că reușești să îți faci singură manichiura. Felicitări! Cât despre ojele semipermanente Naninails, sunt nuanțe foarte drăguțe. Nu le știu, voi întreba despre acest brand la salon.

  3. Eu folosesc oja normala, dar ma gandesc sa incerc si oja semipremanenta, sa nu mai am batai de cap in fiecare saptamana 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.