Cel mai frumos colier al meu cu Swarovski de la Aivrea.ro

Îmi plac foarte mult accesoriile și îmi place să apelez la cutiuța mea cu bijuterii din care să-mi aleg exact acele produse care se adaptează perfect cu ținuta și cu starea mea de spirit. Cred că de cele mai mult ori aceste lucruri îmi influențează alegerile. De obicei, nu plec de acasă fără cercei. Îmi place să-i schimb cât de des pot și să port cercei ceva mai mari care să poată ieși în evidență cu ușurință. Pentru că nu am foarte multe coliere, am zis să mă orientez și pe această categorie și am tot analizat piața în acest sens până când am descoperit Aivrea.ro. Cred că acest site poate fi una dintre cele mai bune surse de cadouri pentru ea.

Pandantiv Blue Ocean cu swarovski și lanț placat cu aur alb rodiat

Inițial am văzut poze cu inimioara și acele detalii din metal pe care erau aplicate pietre swarovski. Nu știu de ce am trăit cu impresia că am inclus doar pandantivul în acest pachet și destul de târziu m-am luminat. În titlul produsului erau menționate toate detaliile de care aș fi avut nevoie, dar se pare că am fost mult prea entuziasmată de pozele de pe Aivrea.ro și nu am stat să citesc.

Surpriza a fost maximă în momentul în care am primit coletul. Coletul a ajuns ambalat absolut perfect și prima dată am dat cu ochii de un certificat de autenticitate care mi-a adeverit cât de serioasă este firma și faptul că produsele lor sunt de o calitate excelentă.

Surpriza cea mai mare a fost momentul în care am deschis cutiuța și m-a lovit o sclipire de nedescris. Cutia era prevăzută cu un beculeț care se deschidea o dată ce deschiderea cutiei și în felul ăsta bijuteria era pusă în valoare mult mai bine. Este prima dată când văd o astfel de prezentare. Pandantivul este foarte frumos și se așează bine în orice combinație vestimentară.

Până acum câțiva ani nu eram sensibilă la diversele tipuri de lanțuri, dar am observat că se întâmplă ca în momentul în care port ceva care nu este din aur sau argint mă irit a doua zi de purtare a bijuteriei. De această dată nu am avut nici un fel de probleme. Lanțul este placat cu aur alb rodiat și m-am împăcat excelent cu el. Îl port de ceva timp și nu a suferit nici un fel de modificare așa că mă voi putea bucura de el o perioadă lungă de acum încolo.

Ce părere aveți de pandantivul meu? Vă place inimioara mea?

You may also like

25 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.