5 bijuterii de top care te pot scoate din anonimat la o petrecere

Când trebuie să mergem la un eveniment, intrăm în panică pentru că nu știm ce vom purta și cum ne vom putea face remarcate. Suntem indecise cu privire la ce vom îmbracă, ce vom încălța și ce accesorii se vor potrivi pentru a întregi frumos ținuta. Bijuteriile sunt cele mai prețioase accesorii pe care le vom purta la evenimente. Ele reușesc să ne scoată din anonimat și au puterea de a pune în valoare chiar și cele mai banale ținute. Iată cinci tipuri de bijuterii pe care trebuie să le avem pentru momentele deosebite din viața noastră.

1. Colierul

Tendințele în materie de accesorii ne oferă posibilitatea de a purta orice fel de bijuterie, doar că trebuie combinăm corect ținuta cu bijuteriile alese. Avem foarte multe modele de coliere din care putem alege ce ne dorim. O bijuterie ne reprezintă pe noi înșine. Ea reflectă stilul și personalitatea noastră.  La evenimentele de tip ceremonios putem alege coliere din materiale prețioase, precum cele din aur sau argint. Un model delicat de colier este ideal a fi purtat la un model extravagant de rochie. În schimb, pentru o rochie simplă putem alege un colier supradimensionat.  Putem alege coliere deosebite din magazine precum teilor.ro, unde mereu vom reuși să găsim cele mai atrăgătoare bijuterii.

2. Inelul

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei. Când participăm la anumite evenimente, mâinile noastre sunt la vedere tot timpul. Urmeasă să întâlnim persoane noi cu care vom da mâna. Vom avea mâinile la vedere când vom degusta meniul de la petrecere sau vom ciocni un pahar și aceste mici detalii ar trebui să ne convingă că alegerile în materie de inele trebuie să fie cât mai potrivită.  Vom alege un inel adecvat pentru evenimentul la care suntem prezenți. Putem alege inele moderne al căror design reușește să surprindă.

3. Cerceii

Atenția se centrează asupra feței noastre. În funcție de forma feței noastre și de tipul de ținută pe care îl vom alege, vom purta o pereche de cercei care să ne avantajeze. Cerceii au rolul de a sublinia trăsăturile feței și de a ne ajuta să înnobilăm ținuta. Dacă se impune un anumit dress code la petrecere, vom avea grijă ca modelul de cercei pe care îl purtăm să se încadreze în tematică.

4. Brățara

Brățările sunt acele bijuterii versatile care ne stau la dispoziție pentru a ne aduce un plus de admirație. Putem purta o brățară simplp li delicată sau putem alege brățări suprapuse pentru o ținută de gală. O brățară reușește să complimenteze o ținută și ne ajutp sp avem un look glam.

5. Bijuterii pentru păr

O coafură deosebită este cu atât mai apreciată când optăm pentru o bijuterie accesoriu.  Avem o grămadă de accesorii de unde putem alege o bijuterie valoroasă sau un accesoriu pentru păr, de efect.

Ce fel de bijuterii alegeți pentru o petrecere? Care sunt criteriile de care țineți cont în alegerile lor?

You may also like

18 comentarii

  1. Ca un paradox eu nu sunt un fan al bijuteriilor. Imi plac dar nu sa le port. Cel mult o bratarica discreta. In schimb la persoanele din jurul meu imi place sa le admir. Si ca un paradox si mai mare. Imi place si sa cumpar sau sa primesc. 😀 Poate e doar o etapa. Sigur imi va trece.

  2. Ador bijuteriile, dar am grija să nu exagerez!
    Este și aici o regulă, o adevărată arta să le combini, asortezi etc.
    Sunt frumoase bijuteriile alese de tine, iar sfaturile sunt utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.