Thai Spa – produse de îngrijire a pielii fără parabeni

Thai Spa este o firmă recent descoperită de mine care are niște produse cu un design interesant și un miros extrem de plăcut. Știu că sunt persoane pentru care mirosul este o preoblemă, dar nu este și cazul meu. Eu prefer să folosesc produse parfumate pe corp pentru că acesta reprezintă unul dintre criteriile de selecție după care a îmi aleg produsele de îngrijire. La prima întâlnire de Bloggerițe din Galați am primit 3 produse care m-au cucerit de la prima folosire.

Până acum n-am mai folosit din această gamă de produse și asta m-a făcut să-mi doresc și mai mult să le încerc. Untul de corp și scrubul sunt din aceleași gamă, iar gelul de duș este cu aromă de cafea.

 

Gel de duș cu cafea Thai Spa

Este un adevărat răsfăț să-ți începi ziua cu un gel de duș cu aromă de cafea și apoi să bei o cafea pe terasă. De câțiva ani am început să descopăr și eu gustul cafelei și de atunci am devenit o băutoare fidelă. Are o textură lichidă și un grad de spumare scăzut. Eu prefer să văd multă spumă pentru că o asociez cu senzația de piele curată. Pentru asta, folosesc o cantitate mai mare de produs decât în mod normal. Produsul are 500 ml și este recomandat să fie consumat în 12 luni de la deschidere.

Unt de corp cu castravete și pepene galben Thai Spa

Untul de corp cu castravete și pepegene galben miroase senzațional de bine. Are o aromă plăcută și predominantă de pepene galben. Textura este extrem de cremoasă și produsul intră rapid în piele prin simpla masare ușoară pe corp. Un mare plus al acestuia este faptul că nu are parabeni. Produsul are o cantitate generoasă, 200 ml, și cu siguranță îmi va ajunge pentru o lungă perioadă de timp.

Scrub cu castravete și pepene galben Thai Spa

Scrubul este foarte eficient după duș pentru exfoliază și hidratează pielea în egală măsură. Acest scrub are un miros foarte plăcut de pepene galben și cu particule fine de sâmburi de măsline. Având ăn vedere că este vorba despre un scrub pentru corp, eu consider că acele particule de sâmburi puteau fi și mai mari pentru că n-ar fi agresat pielea deloc. După duș, mă dau cu acest scrub, masez un pic ca să poată să-și facă treaba scrubul și apoi mă clătesc. După ce ies din duș pielea mea este fină și perfect hidratată.

Îmi place s-o folosesc o dată, maxim de 2 ori pe săptămână pentru că eu consider că este suficient. Mirosul nu persistă după aplicare și se duce rapid o dată ce masezi un pic produsul pe piele.

Produsele Thai Spa pot fi găsite în hipermarketuri sau chiar și în unele magazine de cosmetice.

Voi ați folosit vreunul dintre produsele Thai Spa?

You may also like

22 de comentarii

  1. Cred ca mi s-ar potrivi scrub-ul cu castravete și pepene galben Thai Spa cat despre cel cu cafea nu sunt bautoare de cafea dar imi place mirosul.

  2. Nu am testat produse de la Thai Spa, dar știu că sunt destul de lăudate. Aș începe cu acel scrub pentru corp, la duș ar fi perfect!!

  3. avand in vedere ca sunt fara parabeni si ca ma imbie foarte tare aroma aia de pepene pe care o anunta ambalajul, sa stii ca te invidiez putin pentru ca te rasfeti cu astfel de produse. Am retinut – Thai SPA- o sa le caut si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.