Magia aromelor exotice cu Tesori d’Oriente Thai Spa

Tesori d’Oriente îmi propune să pornesc într-o excursie într-un SPA thailandez fabulos chiar la mine acasă, cu noua gamă Tesori d’Oriente THAI SPA. Îmbogățită cu extract revigorant de Hibiscus și ulei Tamanu cu proprietăți calmante, aceasta oferă o experiență de relaxare totală și de restabilire a echilibrului interior.

Îngrijirea personală ocupă un loc important în viața noastră, a fiecăruia. Încercăm să folosim de fiecare dată produse bune și sănătoase, dar plăcute care să ne dea un plus de plăcere atunci când le aplicăm pe corp. Fiecare persoană are propriile criterii pe care le urmărește în alegerea unor produse de acest gen. Eu vreau să vă arăt cu ce produse mă răsfăț în ultimul timp și cât de mulțumită sunt de ele.

Crema de baie Tesori d’Oriente THAI SPA

Vreau să încep cu acest produs pentru că este produsul care m-a cucerit definitiv. Este o cremă de baie foarte cremoasă care lasă pielea fină și cu un miros plăcut. Nu știu cum se face, dar combinația de hibiscus și ulei de tamanu este una puternică și extrem de plăcută. Persistă o perioadă relaticv scurtă de timp și învăluie toată baia într-o aromă plăcută și relaxantă. Nu degeaba este recomandat serilor relaxante!

Gel de duș Tesori d’Oriente THAI SPA

Este al doilea gel de duș pe care-l folosesc de la această firmă. Îmi place mult consistența acestuia densă și gradul de spumare abundent. În plus, mirosul plăcut m-a fascinat și l-am folosit pe tot până la ltima picătură. Mă atrage și modul de prezentare, dar și faptul că este cu dopul în partea de jos și nu este nevoie să aștepți până curge produsul și nici să suspini după ultima picătură. Evident că mirosul este vedeta, este adorabil și chiar îl recomand cu drag.

Apă de toaletă Tesori d’Oriente THAI SPA

Apa de toaletă completează perfect un ritual de îngrijire de dimineață. Este absolut perfect după dușul de dimineață și începerea în forță a zilei. Am avut câteva zile bune în care am renunțat la parfumul pe care îl foloseam în mod normal în detrimentul acestei rutine cu produse Tesori. Produsele merg foarte bine împreună și se potrivesc pentru a fi combinate pentru o zi fresh. Persistența este de câteva ore, dar cele 100 ml pot fi cu ușurință strecutate în poșetă și reaplicate ori de câte ori simți nevoie unei reîmprospătări.

Eu am în permanență în geantă în parfum pentru acele zile în care sunt pe fugă și uit efectiv să mă dau de acasă. Îmi iau de obicei un parfum care să se potrivească cu diverse stări ale mele. Nu în toate diminețile sunt binedispusă.

Vă recomand și vouă să descoperiți aromele senzuale și revigorante ale noii game Tesori d’Oriente THAI SPA!

You may also like

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.