Trebuie sa speli si masina de spalat te-a lasat balta? Gasim solutii

Să locuiești cu părinții este perfect din anumite puncte de vedere. Încă îmi amintesc cu plăcere când mă trezeam duminica la 12 și luam masa fără pic de efort sau când vii bucuros de la muncă și arunci în coșul de rufe hainele pe care vrei să-ți fie spălate. Vă este cunoscută propoziția: parcă ai fi la hotel!

Ce vremuri …

hoteles-y-la-playa-foto-de-archivo-min

Când te muți la casa ta toată răspunderile vin pe capul tău. Ai multe activități gen să faci mâncare, să speli, să calci, să faci curățenie și multe alte nimicuri de care nu te-ai ocupat. Partea frumoasă este atunci când nu ai pic de ajutor și toate aceste treburi casnice trebuie să le faci tu și doar tu.

Weekend-ul poate fi frumos sau poate că este fix acel weekend în care trebuie să faci curățenie generală. Mă trezesc dimineață și mă duc să fac piața pentru că știu ce vreau să gătesc. Ajunsă acasă îmi propun să bag o mașină la spălat și să mă apuc de treabă dar … surpriză. Se aude un huruit infernal. Ciudat este că până acum nu s-au mai auzit astfel de zgomote și sigur ceva nu este în regulă. Ignor acest aspect și îmi continui treburile propuse.

masina-de-spalat-min

sursa www.stirileprotv.ro

Când să întind rufele observ că le-am scos exact cum le-am băgat doar că puțin mai ude. Fix de asta nu aveam eu nevoie acum. Să mă lase mașina de spălat atunci când îți este lumea mai dragă.

Mașina de spălat este trecută bine de prima tinerețe și am primit-o moștenire atunci când m-am mutat în casă nouă. Mai exact a fost a părinților soțului meu care și ei o aveau de vreo 5, 6 … 10 ani. Cine mai știe cât! Important este că a mers bine până în prezent dar trebuie să rezolv cumva problema așa că am căutat o firmă de reparatii masini de spalat.

Master Service a fost singur firmă găsită care m-a asigurat deplasarea, constatarea și transportul sunt absolut gratuit. Mai rar așa firme pentru că marea majoritate își cer câțiva lei doar cât să se deplaseze până la tine. Este important pentru mine să îmi rezolve problema o firmă pentru că aceasta poate oferi garanție pe lucrarea făcută.

A venit  la constatare un domn tare pontos care mi-a explicat puțin istoria mașinilor de spălat și mi-a spus că mașinile noi nu sunt atât de durabile ca cele vechi și că mă asigură că mașina mea mă va mai ține cel puțin 5 ani. M-am bucurat că nu este nevoie să fac o investiție nouă într-o mașină de spălat pentru că ar fi fost o adevărată gaură în buget.

You may also like

17 comentarii

  1. Este super ca ai găsit o astfel de firma ce ți-a rezolvat problema. Este bine de știut ca exista astfel de firme!

    1. Uneori cand mi se punea pata pe ea imi doream sa se strice sa imi iau alta. Acum m-am obisnuit cu ea si sincer merge perfect dupa ce a reparat-o!

  2. Sa stii ca ai dreptate, din experienta vorbesc, e greu sa gasesti oameni seriosi in acest domeniu. Uneori chiar ti se pare ca e mai simplu sa cumperi una noua, numai sa eviti bataile de cap

  3. Da, este nasol cand ti se strica masina de spalat. Este bine insa cand ai o firma serioasa care rezolva problema.

  4. Masina noastra s-a stricat o singura data si asta dupa 10 ani de functionare. Atunci am si schimbat-o ca nu s-a mai putut altfel. acum avem una care inca merge struna si sper sa o mai tina bunul obicei o buna bucata de vreme de acum inainte.

  5. Ai avut noroc de data asta. SA vedem cat te tine. Eu am patit asa cu frigiderul. S-a stricat l-am reparat, Dupa un an s-a repetat povestea. Iar la reparat. Dupa 6 luni din nou, dar am ales sa cumparam altul, altfel riscam sa il reparam si sa se strice imediat daca e sa ne luam dupa istoric :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.