Turnul lui Rapunzel(Lego) – doar pe Libris

Cristina a început să fie o mare iubitoare a jocurilor de tip Lego. Mie mi se pare o joacă creativă și o activitate relaxantă. Nu este tocmai ușor să construiești după reguli, dar nici să faci potrivirile cele mai bune. Când spun asta mă refer la copiii micuți ca ea. Acest Lego cu Rapunzel este pentru copii de 5+, iar ea are 5 ani și o lună și am zis să iau și un lego mai micuț care să fie mai ușor de construit.

Turnul lui Rapunzel doar pe Libris

Mă uitam pe Libris după diverse produse și am dat inevitabil peste categoria lor dedicată jocurilor de Lego. A fost suficient cât să mă vadă Cristina, ca în secunda 2 să zărească acest puzzle. Eu știam că ea este o mare iubitoare a personajului Rapunzel așa că dorința ei a fost cu atât mai mare. A insistat un pic și într-un final am cedat și i-am promis că-i voi lua acest joc.

Turnul lui Rapunzel este un mini castel în care aceasta se poate închide. Are ca și accesorii o tigaie și o perie și Cristina a mai adăugat o pisicuță care îi este ei tare dragă. Nici nu mai este nevoie să spun că potrivirea este exactă și că instrucțiunile din carte sunt suficient de precise încât să fie ușor de îmbinat piesele.

Este o jucărie micuță, dar de efect. De fapt, este exact ceea ce și-a dorit și singura ei neplăcere a fost că este cutia cam micuță pentru că ea este obișnuită cu cutii ceva mai mari. Am surprins-o destul de des jucându-se cu această jucărie așa că a meritat investiția.

Această jucărie am gosit-o pe Libris și chiar nu mi-a mai sărit în ochi acest model de Lego. Nu contest fapt că poate fi găsită excluiv aici doar că eu de pe acest site am luat-o.

Vouă vă plac jocurile lego?

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.