Alege să ai parte de un transport Austria – România ieftin, sigur și plăcut!

Probabil nu prea mai există oameni care să nu fi auzit măcar o dată despre Viena, orașul din Austria care a fost secole la rând o forță mondială și a rămas inclusiv până în zilele noastre o capitală importantă. Cu o arhitectură ce merită admirată, cu muzica ce trebuie auzită și cu preparate culinare deosebite, Austria e cu siguranță un nume care nu are voie să lipsească de pe lista țărilor de vizitat.

Cea mai potrivită variantă de transport Austria – România pentru fiecare călător

Între România și Austria sunt mai bine de o mie de kilometri. Acest lucru este în general unul bun, pentru că este în avantajul celor care vor să ajungă dintr-o țară în cealaltă pentru că au mai multe variante la dispoziție.

Astfel există posibilitatea parcurgerii acestei distanțe cu mașina personală. Această opțiune vine la pachet atât cu avantaje cât și cu dezavantaje. Pe de o parte mașina personală nu te obligă în niciun punct al călătoriei la un program fix, pe de alta, o plimbare cu mașina personală în condiții de conform maxim poate reprezenta un adevărat efort financiar din cauza consumului de combustibili.

Pentru cei mai practici și mai nerăbdători va rămâne mereu o opțiune călătoria cu avionul. Aceasta la rândul său este și ea convenabilă și nu prea în anumite situații. Un timp mai scurt petrecut în mijlocul de transport, respectiv un cost destul de ridicat pentru biletul de călătorie. Avantajoase în acest caz pot fi de exemplu promoțiile puse la dispoziția clienților de către companiile aeriene.

O variantă cu mai multe avantaje decât dezavantaje însă, reprezintă călătoria cu autocarul. În acest caz, cei interesați pot apela cu încredere la transportul de persoane oferit de Romfour.

Chiar dacă transportul Austria – România poate dura mai mult timp cu autocarul totuși acesta trebuie luat în calcul din mai multe motive. În primul rând călătorind cu autocarul tu nu trebuie să îți mai faci griji pentru nimic: de orice detaliu, (cum ar fi pauzele, mesele, locurile de vizitat) se ocupă cei care se ocupă și de transportul intre Austria si România. Tot ce trebuie să faci tu este să te bucuri de călătorie, care cu siguranță va fi o experiență frumoasă.

De ce Romfour trebuie să fie o opțiune pe lista de firme de transport la care să apelezi în acest caz?

Pentru că ei au câteva atuuri cu care te vor cuceri din prima: o masă caldă pe parcursul traseului, transportul persoanelor cu Romfour de la o adresă la cealaltă, și la zece călătorii una gratuită. De asemenea, printre micile surprize cu care te pot bucura cei de la Romfour se mai numără și gratuitatea călătoriilor pentru cei mai mici dintre pasageri (cei care au mai puțin de doi ani).

Dacă îți dorești doar să trimiți un colet catre Austria din România poți apela din nou la aceeași echipă pentru că și în această situație vei avea parte de mai multe avantaje: la șase călătorii prin Europa mai trebuie să știi că vei putea trimite un colet gratuit. Tot legat de colete: ai grijă să păstrezi bonurile fiscale primite pentru colete pentru că la o sută de kilograme cumulate vei avea ocazia să trimiți zece kilograme gratuit, indiferent de destinație.      

Transportul intre Austria si România poate fi o experiență chiar plăcută dacă apelezi la o echipă de profesioniști, așa cum sunt de altfel cei care se ocupă de transportul persoanelor la Romfour.

You may also like

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.