Răsfăț săptămânal pentru ten cu ajutorul măștilor

Tenul meu arată din ce în ce mai bine și nu știu dacă de vină este faptul că am găsit un echilibru în produsele pe care le folosesc în prezent sau au fost alți factori. Important este că nu am mai avut coșuri, zone uscate sau orice altă neplăcere. Eu am un ten mixt, dar aș putea să spun că folosesc produse specifice tipului meu de ten și asta m-a ajutat să mai stopez secreția de sebum.

În ultimul timp mi-am tot cumpărat fel de fel de cosmetice de pe Notino și chiar am făcut câteva descoperiri de care sunt tare mândră așa că vreau să vă arăt și vouă produsele pe care eu le folosesc aproape săptămânal și cu care mă împac bine.

Mi-am făcut un obicei în a aplica zilnic cremă de ochi și cremă de față, atât dimineața, cât și seara. Foarte rar mi se întâmplă să trec peste acești pași. Se mai întâmplă să nu fiu foarte constantă în aplicarea acidului hialuronic, vitamina C sau niacinamidelor. Acestea au rolul să mențină un tonus frumos al tenului, să îmbunătățească aspectul porilor dilatați, aspectul neuniform al pielii, liniile fine și ridurile. În prezent folosesc varianta de la The Ordinary, dar intenționez să-l încerc pe acesta de la Makeup Revolution pentru că este mai ușor de achiziționat.

Măști pentru ten

M-am obișnuit să folosesc diverse măști săptămânal. Aplic cel puțin o masca exfolianta pentru că în felul ăsta îndepărtez celulele moarte de pe ten și produsele intră mult mai bine în ten. Recunosc că cel mai des întind mâna după cele 2 măști de la L’oreal pentru că mă împac foarte bine cu ele și chiar mi se par eficiente.

Mască exfoliantă împotriva punctelor negre de la L’oreal este produsul după care am întins mâna cel mai des în ultimul timp. Exfolierea se face cu ajutorul particulelor de zahăr și a sâmburilor de kiwi din compoziție. Mirosul este absolut delicios și consistența lipicioasă și transparentă chiar dacă în borcan are o culoare verzuie. Eu o aplic cu ajutorul unei pensule, o las destul de puțin pe ten și apoi mă duc s-o îndepărtez cu apă călduță. Abia în momentul în care încerc s-o îndepărtez se face exfolierea pentru că aceasta este lipită de ten și particulele de zahăr exfoliază numai bine tenul. Îmi place mult cum îmi simt tenul după ce o folosesc.

Pure Clay – Detox Mask este prima mască de la L’oreal și printre cele mai îndrăgite de mine. Este o mască pe bază de argilă care are rolul de a detoxifia tenul, curăță tenul în profunzime, hidratează profund și hrănește pielea. Chiar sunt mulțumită de ea și mai am un sfert de produs pentru că eu văd rezultate în urma folosirii ei. Tenul meu arată mai bine și mai curat. O aplic cu o pensulă, o las să se usuce pe ten și apoi o spăl cu apă călduță. În mode normal ea poate fi îndepărtată și cu un prosopo umed doar că pătează prosopul și eu aș recomanda apa pentru îndepărtarea ei.

Mi se pare că aceste măști de la L’oreal sunt printre cele mai eficiente produse folosite și chiar intenționez saă mai încerc și alte produse din gama Pure Clay doar că am zis să mai termin din cele pe care le am deja. Eu vi le recomand cu drag și sunt convinsă că și voi vă veți îndrăgosti de ele.

Voi ce produse curățare folosiți pentru ten? Ați încercat acește măști de la L’oreal?

You may also like

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.