Hainute pentru fetite(Criss outfit)

Cu siguranță v-am mai spus că îmi plac rochițele și îmi place să o gândăcesc pe cea mică ori de câte ori mă lasă. Eu am crescut într-o familie frumoasă și unită și vreau ca și Criss să aibă amintiri frumoase și să fie mândră de mine și în primul rând să ne înțelegem foarte bine. Nu vreau să vă mai spun cât de mult o iubesc …. nespus de mult.

Nu despre asta vroiam să vă povestesc. Vroiam să vă arăt hăinuțele pe care le-a primit în ultimele colete primite. Pe unele am reușit să le pozez. Am profitat de zilele calde de săptămâna trecută și am îmbrăcat-o mai mult în rochițe așa că astăzi am să vă vorbesc despre aceste costumașe.

baby dress wholesalebuying4

Floral mini dress – link

Aceasta este cea mai frumoasă rochiță. Efectiv o ador și îi vine ca turnată. Poate puțin lărguță dar este insesizabil. Această rochie am cumpărat-o de pe Wholesalebuying și am dat 3,72$ pe ea fără transport. Adică foarte ieftin la cât de bine arată. În partea de sus este un bumbăcel negru foarte plăcut la atingere, cu mici aripioare în dreptul umerilor iar la spate are o fundiță albă. În partea de jos este un material ușor și cu  jupă pe dedesubt care o face să stea puțin bufantă.Rochie Criss2-min Rochie Criss-min

Acest model este pe site și pe roșu și cu siguranță voi lua și acea culoare pentru că este absolut adorabilă. Dacă vreți să dați o comandă eu vă recomand să măsurați copilul și în funcție de dimensiuni să alegeți mărimea. Eu de exemplu am luat mărimea 100 și î dreptul acesteia este trecut 3-4 ani și 54 la bust. Ea are în jur de 50 la bust din acest motiv am ales această mărime și sunt foarte mulțumită.

Maieu fetite-min

Two pieces set(top & short denim) – link

Mi-a plăcut mult modelul acesta de maieu cu pantalon scurt de blug. Am primit un produs mult mai calitativ decât cel la care mă așteptam eu. Maieul este alb și dublat cu un fel de mătăsică în partea din față. Este frumos și elegant. Dacă maieul îi este doar puțin mare, pantalonii îi sunt măricei și cred că abia vara viitoare îi va veni perfect.

Colanti si tricou

Two pieces set(t-shirt & pants) – link

Ultimul produs cumpărat a fost tot un set format din tricou și colanți. Dacă tricoul îi vine la anul, colanții sut foarte mari. Cred că sunt potriviți unui copil de 4-5 ani. Nu am avut cum nici măcar să o îmbrac. Este curios, am luat mărimea 90 și sunt atât de mari. Totuși înclin să cred că este o greșeală. Pe de altă parte mă bucur când hainele sunt mai mari pentru că le păstrez și le v-a purta la momentul potrivit.

Comanda mea de pe site a însumat 140 lei cu tot cu transport și am cumpărat produsele din acest articol plus rochița pe care v-am arătat-o aici, și  cea arătată aici. Prețurile sunt mici și chiar dacă plătiți transport, tot ieșiți mai ieftin. Cred că acesta este singurul site de unde am nimerit toate produsele de calitate.

You may also like

10 comentarii

  1. Eu am remarcat doar printesa mica si dulce 🙂
    Lucrurile ei sunt minunate , ca de altfel si manechinul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.