Îngrijirea vegetală a părului cu produse Yves Rocher

Yves Rocher și-a respectat întotdeauna angajamentul de a propune produse cu formule cât mai naturale posibil și tot mai respectuoase cu femeile și Planeta. Astfel, toate produsele lor sunt dezvoltate printr-un demers de eco-concepție, atât prin reducerea continuă a materiilor prime provenite din resursele neregenerabile, dar și prin prioritizarea materialelor reciclabile, cât și prin dezvoltarea unor formule tot mai verzi, în special în ceea ce privește biodegradabilitatea acestora.

Anul acesta, experții Cosmétique Végétale® au mers chiar mai departe și au dezvoltat o gamă de formule ultra-respectuoase și ușor biodegradabile: formule ultra-naturale, îmbogățite cu un ingredient activ super eficient, extractul din fructele de Agave, eliminând în același timp siliconul, polimerii non-biodegradabili și alte ingrediente nocive pentru Planetă 🌍. Desigur, ambalajele produselor se aliniază acelorași principii, acestea fiind toate reciclabile și realizate 100% din plastic recilat.

Gama Nutri-Repator de la Yves Rocher vine în ajutorul părului meu

Părul meu este unul blond care are contact permanent cu aparate de coafare care folosesc aer cald de cele mai multe ori pentru a oferi coafura dorită. Am zis să-mi schimb întregul ritual de îngrijire și protecție a părului. Șamponul curăță, repară și reduce ruperea firului de păr cu 92%. Are o formulă blândă, specifică produselor de la Yves Rocher și mi se pare chiar eficient. În mod obligatoriu după șampon aplic balsamul nutri-reparator alternat cu masca reparatoare 2 in 1. În cazul în care mă spăl de 2 ori pe săptămână pe cap, folosesc o dată balsamul și o dată masca de păr. Mi se pare că funcționează mult mai bine în formula asta și părul meu arată bine.

Elixirul reparator pentru părul uscat este perfect pentru nevoile mele. Mă refer strict la vârfuri când mă gândesc la vârfuri uscate pentru că acesta se aplică într-o cantitate mică pentru a hidrata bine vârfurile. În felul ăsta vârfurile prind viață și nu mai au acel aspect tern și uscat. Un aspect foarte important este acela că nu oferă sub nici o formă un efect de păr gras. Mi se pare că părul capătă un luciu frumos și natural.

Serul fortifiant anti-ruperea părului este produsul perfect pentru a fi aplicat înainte de folosirea accesoriilor de coafare. Este perfect pentru feon, ondulator, placă, etc. și eficiența este dovedită până la 230 grade. Eu folosesc 180-190 grade de obicei la placă ceea ce înseamnă că sunt complet protejată și părul meu nu va mai suferi atât de tare.

Ritual de îngrijire pentru păr Anti-Poluare

Poluarea este un factor de risc care ne poate afecta atât părul, cât și tenul. În ceea ce privește îngrijirea tenului cu produse anti-poluare v-am povestit aici. Yves Rocher pune mare accent pe acest aspect și tocmai din acest motiv a scos și niște produse speciale pentru păr. Gama curpinde șampon detoxiant anti-poluare, balsam detoxifiant anti-poluare, exfoliant pentru detoxifierea scoalpului.

Evident că îngrășarea excesivă a părului poate fi cauzată de poluare. Aceste produse vin în ajutorul scalpului nostru și vă asigur că n-au ce să facă rău. Noutatea vine de la Exfoliantul scalpului care are rolul de a exfoliază blând scalpul și îi permite să se îngrașe mai lent. Nu l-am folosit încă, dar cu siguranță îi va veni rândul și am să revin cu impresii în ceea ce-l privește pentru că sunt convinsă că sunteți și voi curioase de rezultat.

Gama de îngrijire a părului vopsit

Părul vopsit are nevoie de câteva atenții mai speciale și evident de niște produse special destinate acestuia. Tocmai din acest motiv Yves Rocher a lansat o gamă specială acestor categorii de persoane. Produsele au rolul de a curăța și proteja culoarea părului pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Din această gamă eu am exact produsele esențiale, mai exact, șamponul și balsamul.

Vreau să punctez faptul că Yves Rocher folosește cele mai curate ingrediente în realizarea produselor lor. Produsele nu au silicon, parabeni, coloranți și alte nebunii care ar putea să ne creeze neplăceri. NICIODATĂ nu am pățit să folosesc vreun produs de îngrijirea părului și să-mi creeze neplpăceri gen mătreță, mâncărimi sau orice altceva. Absolut tot ceea ce am încercat de la ei mi-a priit așa că vă recomand să mergeți cu încredere pe mâna lor pentru că produsele sunt realizate pe baza multor studii extrem de amănunțite.

Nu uitați că și voi puteți contribui la un păr sănătos! Hrăniți-vă părul, consumând alimente bogate în nutrienți esențiali pentru o fibră capilară sănătoasă!

You may also like

13 comentarii

  1. Ma bucur pentru tine draga mea ca ai ocazia sa folosesti aceste produs minunate!am auzit numai lucruri bune despre aceste produse minunate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.