Intotdeauna barbatul sensibilizeaza femeia cu o floare

Florile sunt un subiect delicat pentru mine. De cele mai multe ori flori am primit doar la ocazii speciale și la evenimentele bine cunoscute care se oferă flori. Nu știu dacă trebuie să te înveți cum să primești o floare sau trebuie să vezi bucuria din ochii persoanei care urmează să o primească.

Cum am început să iubesc florile

Mă gândeam dacă am primit de la tatăl meu vreo floare în toată viața mea și nu am nici o astfel de amintire. Nu știu dacă tatăl meu a fost un romantic care nu a vrut să se arate sau a preferat să ofere lucruri palpabile și să nu investească într-un buchet de flori, fie el cât de mic. Am crescut așa și am crezut că așa trebuie să fie pentru că nu am avut alte exemple în viața mea.

Când am primit flori de 1/8 martie în liceu eram în culmea fericirii și cel mai probabil venea la pachet cu un pupic. Acest eveniment era urmat îndeaproape de ziua mea dar atunci primeam diverse cadouri și aproape niciodată flori.

dragoste-pura-aranjament-floral-trandafiri-ecuador-min

Totul s-a schimbat cu atunci l-am cunoscut pe soțul meu care este un tip romantic și foarte atent la toate micile detalii. La prima întâlnire m-a surprins plăcut cu un aranjament floral cum nu mai văzusem. Era o cutie plină cu trandafiri și avea un mesaj pe cutie pe care acum nu mi-l amintesc.

Pentru prima oară în viața mea primeam un cadou spectaculos. Nici măcar nu mai văzusem așa un buchet floral și îmi amintesc că am păstrat acea cutie de flori uscate o lungă perioadă de timp pentru că îmi aminteam de el, pentru că îmi trezea amintiri și pentru că era cadou de la EL. De fiecare dată când aveam discuții aprinse și spuneam că totul este pe marginea prăpastiei aruncam o privire asupra buchetului și parcă privirea mea se însenina. Știam că vina îmi aparținea de cele mai multe ori mie și că eu eram suspicioasă și cu un telefon rezolvam problema.

La întâlnirea de după ceartă mă duceam cu capul în pământ și jenată de situația creată iar el venea cu un buchet de flori. Acestea erau cele mai ciudate sentimente de vinovăție. Ulterior am aflat care este florăria online de unde cumpăra acele buchete superbe de flori.

Cred că toate fetele au un gram sau chiar puțin mai mult, în cazul meu, de gelozie și o privire sau un gest făcut către o persoană de sex feminin mă duc e cu gândul că ar putea fi mai mult. Mi-a demonstrat de nenumărate ori că este bărbatul perfect și îl iubesc!

love-minAm scris acest articol pentru proba 10 a competiției SuperBlog!

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.