5 criterii după care te ghidezi când alegi un parfum bărbătesc

Alegerea unui parfum  nu este o treabă ușoară. Pe piața produselor cosmetice apar mereu noutăți, iar lansările sunt o adevărată provocare. În timp ce unele persoane preferă să devină loiale unui anumit produs sau brand, alte persoane sunt deschise pentru a încerca mereu ceva nou. Există câteva criterii după care ne putem ghida în alegerea unui parfum.

1. Respectă-i opinia

Este important să alegem parfumul în funcție de ceea ce ne dorim și nu să ne lăsăm influențați de recomandările cuiva sau de un parfum primit. Este esențial să purtăm aromele care ne plac și să fim mulțumiți de mirosul parfumului ales. Putem ține cont de sfatul vânzătoarei, dar este important ca noi să fim convinși că am făcut o alegere corectă. Un parfum ne influențează starea de spirit . Tocmai de aceea, îl vom alege pe acela care ne mulțumește psihic și ne satisface așteptările.

2. Alege parfumul în funcție de ocazie 

Sunt o multitudine de parfumuri barbatesti care pot fi purtate zi de zi și alte parfumuri pentru care putem opta pentru a le folosi la ocazii speciale.  Putem cere sfatul vânzătoarei sau ne putem documenta cu privire la ce parfum ar fi potrivit pentru ocazia cu care îl purtăm. De obicei parfumurile mai puternice sunt perfecte pentru ocazii mai speciale.

3. Parfumuri celebre

Ideal ar fi să investim în parfumuri originale care reușesc să își mențină aroma întreaga zi. Putem avea un parfum de top pe care îl folosim cu anumite ocazii. Se simte diferența între un parfum original și unul de tip replică. Sunt diferențe de aromă, de durata timpului în care persistă, etc. Tocmai de aceea este bine să folosim parfumuri originale.

4. Alege parfumul în funcție de anotimp

Temperatura mediului ambiant și anotimpul joacă un mare rol în alegerea parfumului pe care îl purtam. Pentru primăvara Bărbații pot alege un parfum fresh. Vară, din cauza temperaturilor ridicate parfumul se duce repede ,tocmai de aceea vom evita esențele tari. Notele lemnoasă sunt ideale pentru iarna. Acestea sunt puternice si vor fi simțite chiar si la cele mai scăzute temperaturi.

5. Alege parfumul în funcție de ph-ul tău

Este foarte posibil ca aromele unui parfum să se simtă diferit de la o persoană la alta. Acest fapt se datorează ph-ului diferit al pielii. Tocmai de aceea, vom testa pe încheietura mâinii și după aproximativ cinci minute de la aplicare putem ști dacă am făcut alegerea corectă.


You may also like

12 comentarii

  1. Foarte interesante sfaturile. De obicei alegeam un parfum in functie de preferinta barbatului, dar e bine de luat in calcul anotimpul si chiar ph-ul meu. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.