Rochie lungă de la Bonprix

Îmi plac rochiile și mereu sunt în căutarea modelelor speciale. De obicei mă las influențată de pozele de pe site pentru că știu că realitatea este pe aproape. Asta s-a întâmplat când am văzut și această rochie. A fost un fel de dragoste la prima vedere. De fapt, am plasat comanda pe Bonprix datorită acestei rochii și mi-am mai luat în plus și aceste produse.

Rochia este elegantă prin simplul fapt că lasă umerii la vedere și se vede tare frumos. Pe abdomen are o broderie interesantă. De fapt este singurul detaliu care o pune în evidență și chiar consider că este suficientă pentru că nu este nevoie de nimic altceva. Materialul este lejer și totuși are o anumită greutate pentru că acesta cade frumos pe lângă corp.

Un alt detaliu de care am uitat să amintesc este un cordon care vin în jurul taliei. Subliniază frumos talia și p face să arate foarte frumos. Mi se pare că este un model extrem de feminim. Îmi place că are o jupă care nu lasă nimic la vedere în partea de jos. Această rochie o văd potrivită pentru un eveniment de zi, dar cât și pentru unu de noapte.

Bonprix are nenumărate rochii interesante și de-a lungul timpului mi-am luat modele care mai de care mai drăgălașe de pe site. Această rochie este una dintre ele și o adaug la colecția mea generoasă de rochii cu care mă mândresc. Sunt curioasă să-mi spuneți dacă vă place rochița mea cea nouă?

You may also like

15 comentarii

  1. Imi place foarte mult această rochie, iti sta foarte frumos cu ea,te prinde culoarea și croiala foarte bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.