Ce schimbări intenționez să aduc sufrageriei mele toamna asta

Toată vara nu mi-a stat gândul la o mică schimbare în casă, dar acum, o dată cu venirea temperaturilor ușor mai scăzute parcă îmi doresc să fac ceva schimbări. Îmi doresc schimbări destul de radicale pentru că sufrageria mi-aș dori s-o schimb complet. Când spun asta nu mă refer doar la mobilă, ci inclusiv la văruit, tavan lucios și parchet nou. Să vă povestesc mai multe despre schimbări și despre sursa mea de inspirație.

Despre sufrageria mea

Locuiesc la bloc așa că sufrageria mea nu este extrem de mare, dar este acel spațiu prietenos unde ne întâlnim toți membrii familiei zilnic, unde discutăm diverse subiecte de interes comun, iar pentru copii este locul ideal pentru joacă. Fiecare vede diferit locul și își găsește liniștea aici. Cred că au trecut câțiva ani buni de când nu am făcut schimbări majore așa că sufrageria a intrat cu prioritate pe lista schimbărilor.

Tavanul este primul pe lista schimbărilor. Indiferent de meseriașii care s-au perindat prin casa mea, n-au reușit să-mi scoată un tavan perfect drept. Pentru că am văzut în câteva locuri și mi-a plăcut enorm de mult, am zis să mă orientez către un tavan lucios alb. El arată foarte bine și în felul ăsta va fi drept și va arăta foarte bine. Evident că voi avea nevoie și de un corp iluminat ușor diferit așa că o plafonieră led cu un model ușor diferit ar fi extrem de potrivit pentru sufrageria mea.

Mobila pe care o am nu este tocmai veche. Aceasta are un model drăguț doar că mi-aș dori altceva. Aș vrea să-mi pun amprenta personală în amenajarea camerei așa că aș vrea să aduc câteva mici schimbări și în acest sens. Recent am descoperit un motor de căutare cu extrem de multe modele și Favi.ro mi-a fost sursă de inspirație în alegerea diverselor schimbări pe care intenționez să le fac în sufrageria mea.

Am oscișat puțin între mobilă albă sau neagră. Parcă ambele îmi plac în egală măsură. Totuși parcă varianta pe alb are acel ceva care mă atrage ceva mai mult și cred că aceasta este câștigătoarea. Am destul de multe lucruri pe care trebuie să le depozitez așa că modelul ales a fost gândit și pe acest principiu. Acest set camera de zi Alaska se potrivește ca și dimensiuni și, în plus, prețul este redus în această perioadă.

Mici alte modificări care vreau să le aduc sufrageriei

Nici parchetul nu s-ar mai potrivi în decor. Este pus de ceva timp și are mici urme de folosire așa că s-ar potrivi unul nou doar că am zis că voi alege culoarea și modelul în funcție de mobilă. În momentul în care dau comandă de mobilă și voi ști că voi rămâne la acel model îmi aleg și parchetul. Acesta se pune foarte rapid așa că nu-mi fac griji în acest sens.

Cred că nici covorul nu s-ar mai potrivi așa că merge un covor precum cel de mai sus. Îmi place modelul și este potrivit chiar dacă mă orientez către un model de mobilă pe alb sau pe negru.

Ce părere aveți de schimbările mele? Vă plac alegerile făcute de mine?

You may also like

17 comentarii

  1. Ador să amenajez, să decorez să schimb mobilier, iar toamna este cel mai inspirațional anotimp. Și eu sunt prietenă cu FAVI, îmi place că găsesc într-un singur loc tot ce am nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.