2 modele de telefoane pe care pasionații de smartphone ar trebui sa le aibă în vedere

Folosit în general pentru comunicațiile personale la distanță, aparatul electronic portabil care funcționează fără fir, telefonul mobil este cel mai răspândit și utilizat mijloc de comunicare. Smartphone-ul este telefonul mobil, multimedia funcțional pe care persoanele de toate vârstele îl dețin. Acestea au luat locul laptopurilor și calculatoarelor, dar și camerelor foto sau video. Huawei P9 Lite si Samsung J3 sunt două dintre modelele de smartphone de top când vorbim de raportul calitate/preț.

De ce să alegi un smartphone?

După cum numele său o spune, un smartphone este un telefon inteligent care a depășit barierele conversațiilor telefonice. Grație conexiunii la internet de care beneficiază un smartphone, oferă posibilitatea de a comunica prin intermediul rețelelor de socializare. Smartphone-urile permit instalarea unor aplicații dintre cele mai diverse: facebook, instagram, twitter, whattsup, etc.
Telefoanele inteligente ale viitorului au meniu ușor de folosit și pot atinge foarte ușor competentele unui calculator. Mailurile vor putea fi accesate în timp real și vom putea răspunde în timp util la acestea. GPS-ul nu-și mai găsește rostul în această ecuație și aparatul foto poate fi folosit cel din meniul telefonului.

Huawei P9 Lite telefonul momentului la un preț accesibil

Compania Huawei lansează telefoane arătoase și foarte căutate pe piața produselor de telefonie mobilă de câțiva ani. Aceste sunt disponibile atât în magazinele fizice cât și în mediul online al marilor companii. Telefoanele sunt disponibile atât la liber cât și în parteneriat cu marile companii de telefonie mobilă. Huawei P9Lite este un telefon mobil android de tip mid-range.
Acest smartphome are un ecran cu o rezoluție foarte bună de 5,2 inch. Huawei P9Lite are o memorie suficientă de 3 GB Ram plus un spațiu de stocare de 16 Gb și slot combo. Alegerea unui smartphone atrăgător vizează și designul telefonului mobil Huawei P9Lite. Designul telefonului este foarte elegant și rezistent. Forma acestuia este dreptunghiulară, iar spatele său este din sticlă. Acest telefon poate fi destinat atât publicului feminin cât și celui masculin.
Huawei P9Lite este un mobil foarte atrăgător, la un preț foarte bun care se adresează unor categorii mari de utilizatorii. Caracteristicile sale îl fac unic. Mobilul oferă claritate și o bună luminozitate. Difuzorul Huawei P9Lite oferă claritate și redă suntele la un volum ridicat. Huawei P9 Lite este un model lansat în 2017 al cărui ecou va răsuna vreme îndelungată. Prețul acestui telefon îl face să fie rege în rândul smartphonurilor recent lansate. Telefonul concurează foarte ușor cu smartphonurile recent lansate și al căror preț este dublu.

 Un smartphone frumos si accesibil Samsung J3

Samsung este o companie renumită pe piața produselor de telefonie mobilă. Modelul Samsung J3 este un smartphone foarte căutat grație caracteristicilor sale și prețului foarte mic al telefonului. Un telefon pe care îl puteți avea chiar dacă dispuneți de un buget mic și care vă va ajuta să obțineți cele mai clare fotografii.
Telefonul poate găzdui numeroase fotografii datorită spațiului de stocare de 8 Gb. Modelul este disponibil în trei nuanțe atrăgătoare și elegante: alb, negru și gold. Designul Samsung J3 este elegant și captivant, telefonul are dimensiuni mari spre medii și este subțire. Nu este greu, fiind foarte ușor de purtat și manevrat. Acest model de telefon este ideal pentru situațiile în care aveți nevoie urgent de un telefon nou și nu dispuneți de o sumă mare de banii.

You may also like

21 de comentarii

  1. Nu pot sa spun marca telefonului meu, sigur nu au auzit multi de ea, nu ca ar editie limitata ci pentru ca e o porcarie. Dar visez la unul dintre cele doua prezentate aici

  2. Eu am un J5, insa nu sunt atat de mulțumită de el. Autonomia bateriei nu-mi place de nici-o culoare.

  3. Eu am iphone de 6 ani si sunt multumita. L-am schimbat cu o generatie mai noua pentru ca imi doream unul mai mare, sa pot lucra mai usor, nu pentru ca ar fi avut defectiuni. Eu sunt multumita de Apple si nu as renunta la acest brand.

  4. Prefer smartphone, am auzit ca iphoanele tin putin. Dar daca ar fi dupa mine, tot telefoanele cu taste le prefer, da’ nu ma pot duce in fata elevilor cu din acela 😀

    1. Sa stii ca iphonul tine la fel ca restul smartphonurilor. Daca stai foarte mult pe internet, se consuma mai repede bateria la oricare dintre ele

  5. Eu mi-am luat un A5 (2017) si sunt super incantata, l-am ales pentru camera frontala mai mult 😀 cum imi trebuie la pozat hainute, iar eu mi le fac singura, camera frontala a fost singurul motiv :))) am inteles ca si J-urile sunt faine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.