4 ținute de la FemmeLuxe care m-au impresionat plăcut

FemmeLuxe a început să-mi placă din ce în ce mai mult. Este un site cu extrem de multe modele de haine drăguțe. Mereu găsesc haine extrem de frumoase la ei și cel mai mult m-au cucerit seturile de 2 piese. Mi-am luat astfel de seturi în diverse modele și cel mai interesant este faptul că materialelel sunt diferite și tocmai din acest motiv acestea se așează care mai de care mai interesant.

În ultima mea comandă pe FemmeLuxe mi-am luat acest set cu snake print care m-a fascinat. Mi se pare foarte frumos și chiar nu pot să trec pe stradă neremarcată. Materialul este unul elastic și se așează frumos pe corp. Eu mi-am ales mărimea M/L și mi-am nimerit perfrect mărimea. Chiar se așează superb și sunt tare mulțumită. Nu știu dacă voi putea purta combinația și toamna, în rest, doar cuvinte de laudă.

Costum 2 piese pe negru

Sunt o mare iubitoare a pieselor clasice așa că atunci când am văzut modelul pe site am fost cucerită instant. Materialul nu este la fel de elastic ca la primul model. Asta se datorează materialului diferit și totuși se așează la fel de bine. Cu alte cuvinte, ambele îmi plac la fel de mult. Culoarea aceasta este mai permisivă și poate fi îmbrăcat cu foarte multe combinații de încălțăminte sau genți.

Dezavantajul acestuia mi se pare că este în perioada rece. Nu cred că voi mai putea purta acest set pentru că nu mi se pare potrivit cu teneși, adidași sau orice altceva în afară de sandale. Am să mai încerc combinații, dar le voi păstra pentru perioada caldă din sezonul următor. Mai sunt destul de puține numere pe site și prețul este redus la jumătate. Așa că puteți să verificați și voi să vedeți dacă vă încadrați.

Pantaloni roșii de la FemmeLuxe

Roșu nu este culoarea mea preferată. Destul de rar admir produse în această culoare și nu știu prin ce minune mi-am îndreptat atenția către acești pantaloni. Surpriza a venit o dată cu sosirea coletului când i-am probat. Aceștia se așează foarte bine pe corp. Mi se pare că mi se potrivesc de minune. La exterior are niște modele în relief și este evident când te uiți la ei de aproape. De la distanță nu prea se distinge. Materialul este interesant pentru că este subțire și elastic în același timp.

Recunosc că poza de pe site m-a pus un pic în dificultate. Acolo face să pară că talia acestora este minusculă și mi-am pus ceva semne de întrebare dacă îmi vor veni. În realitate, nu am avut nici o problemă de genul. Pantalonii vin cu o curea din același material ca și pantalonii doar că mi-a dat ceva bătăi de cap până să-l pun așa că am renunțat. Mi se pare extrem de interesant acest model și chiar îmi pare bine că mi-am îndreptat atenția asupra lor.

Pantaloni army

Îmi place tare mult acest print și chiar mi se pare potrivit pentru o plimbare lejeră sau pentru o ieșire în parc. Pantalonii au un material puțin plinuț. În partea de jos are un elastic și aceștia sunt ceva mai sus de gleznă. Pot fi purtați atât cu sandale, dar și în perioadele mai reci împreună cu o pereche de adidași. Eu chiar am făcut astfel de combinații și am fost tare mulțumită de rezultat. Mai am o pereche și pe crem și sunt la fel de mulțumită de ei.

Ce părere aveți despre comanda mea pe FemmeLuxe? Vă plac alegerile făcute de mine?

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.