Balerinii sunt cele mai comode încălțări

Încălțămintea pe care o purtăm trebuie să fie potrivită locului în care urmează să ajungem. O încălțăminte comodă este perfectă pentru plimbări lungi, la muncă, la școală, la cafea sau diverse alte activități. Încălțămintea elegantă este mai puțin comodă și cam greu găsești ceva cu toc cu care să poți sta încălțată ore în șir fără să ai vreun disconfort. Evident că fiecare își alege încălțămintea și fiecare se cunoaște pe el și știe cam ce încălțăminte i se potrivește.

balerini-haiosi-minBalerinii sunt cele mai comode încălțări

Nu știu cine a inventat balerinii, dar eu sunt tare mulțumită de ei. Îmi plac pentru că sunt foarte practici și pot fi purtați cu blugi, cu fustă, cu rochii sau chiar cu pantaloni scurți. Diversitatea pieselor vestimentare cu care merg combinați și faptul că sunt comozi, mă fac să-i aleg mai tot timpul atunci când sunt pe picior de plecare.

Ca și în cazul hainelor, aceștia au diverse modele și fie că vrei o pereche cu vârful ascuțit sau mai rotunjit, important este să fie ușor de asortat și să nu te incomodeze la mers. Nu toți balerinii sunt comozi și trebuie să știți ce model vă avantajează. Eu prefer ca marginile acestora să fie mai și nu fixe pentru a nu-mi crea disconfort.

De ce să alegem o pereche de balerini

Evident că din momentul în care i-am descoperit m-am îndrăgostit de ei. Sunt perfecți în perioada de primăvară/toamnă sau atunci când afară este o vreme ploioasă și nu știi cu ce să te încalți. Vreau să punctez câteva aspecte și dacă până acum nu îi iubeați, cu siguranță o veți face de acum încolo.

  • Sunt cele mai comode încălțări
  • Sunt versatili și pot fi purtați în diverse combinații
  • Sunt eleganți, chic sau casual și poți crea un outfit diferit în funcție de modelul acestora
  • Se găsesc într-o multitudine de culori și modele și de cele mai multe ori nu știi asupra cărora să te oprești

Bărbații privesc ușor diferit aceste încălțări și sunt de părere că sunt o invenție proastă. Cică femeile își pierd feminitatea și că din punctul lor de vedere, tocurile sunt mult mai feminine. Ei se pare că nu înțeleg că noi nu putem să mergem în permanență pe tocuri și că o ținută elegantă poate fi la fel de spectaculoasă și cu ajutorul balerinilor.

balerini-nude-minPantofi Plus – magazinul pantofilor de calitate

Pantofi Plus este un site care este nișat doar pe pantofi. Aici am văzut cele mai frumoase modele de balerini online. Aici am văzut pentru prima oară cei mai la modă balerini. Pentru că erau teneșii cu talpă groasă, tip plaformă, acum au apărut și balerinii cu platformă care par ușor mai feminini și sunt perfecți pentru persoanele care mai au nevoie de câțiva centimetri ca să fie puțin mai înalte. Pe mine m-a cucerit acest model, sunt din piele și îmi pare rău că i-am descoperit abia acum.

La cât de capricioasă este vremea, se pare că voi mai putea să îi port câteva săptămâni bune, până când se va instala căldura și la noi. Pantofi Plus au măsuri pentru orice picior și, cum eu sunt la extrema maximă, mă bucur că găsesc și mărimea 40. Observ că multe site-uri aduc pantofi până la mărimea 39 și nu prea înțeleg misterul.

Ție îți plac balerinii? Ce părere ai despre balerinii cu platformă?

You may also like

13 comentarii

  1. Sincer inca nu am gasit perechea de balerini perfecta…am eu un pitic pe creier 🙂 si nu imi place cum se vede :).

  2. Da, este adevarat. Este o incaltaminte comoda si eleganta. Nu te dor picioare ca atunci cand porti pantofi cu toc. Cu toate astea inainte nu erau asa populari acum 15,20 de ani, dar acu msunt foarte populari si se gasesc de la preturile cele mai mici 20 30 LEI la cei de firma care se gasesc prin magazinele din centrele comericale.

  3. Tu porti marime mare, eu mica 🙂 Recunosc ca imi e tare greu sa imi gasesc 35. Eu prefer balerinii pentru zilele cand am mult de mers pe jos. Nu stiam acest site.

  4. Pentru mine balerinii nu sunt o incaltaminte comoda. Talpa find atat de joasa di subtine am dureri groaznice de calcaie. Prefer incatamintea cu putin toc sau adidasi cu talpa din spuma.

  5. Și eu port baleni destul de des. Sunt foarte comozi si unele modele sunt super elegante si frumoase. Dar nu suport genul acela de balerini super plati si subtirei. Ma dor picioarele mai rau decat in pantofi cu toc.

  6. Si eu port balerini cu placere 🙂 De anul trecut am descoperit si pantofii aia cu siret in fata si un pic de platforma, dar suficient de comozi, imi plac tare mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.