Idei practice de creștere a celui mic pentru prospetele mămici, de la Nichiduta

Dacă ești prospătă mămică, probabil deja te confrunți cu multitudinea cerințelor pe care le are cel mic – începând de la scutece pe mărimi diferite ce trebuie schimbate pe parcursul creșterii și până la jucarii și accesorii pentru pătuț și cărucior. Totodată, și alimentația acestuia va varia o dată cu creșterea.

Ai nevoie de un magazin din care poți achiziționa toate produsele pentru creșterea celui mic pentru a nu fi nevoit să alergi din unul în altul. Dacă nu știi încă ce magazin îți poate oferi toate aceste produse destinate creșterii, recomandarea mea pentru tine este nichiduta.ro.

Accesorii pentru tine și dezvoltarea corectă a celui mic

În rubrica articolelor pentru gravide regăsești o multitudine de produse destinate ție, ca proaspătă mămică – de la recipiente pentru lapte, până la pijamale și lenjerie intimă, aparate masaj, apărătoare mameloane și nu numai.

Pentru momentele în care nu ești cu cel mic, o soluție practică este pompa pentru sân. Probabil te-ai întrebat de multe ori „ dupa ce pompa de san sa ma orientez ? ” – recomandat este să o cumperi cu câteva săptămâni înainte de folosirea propriu-zisă pentru a te obișnui cu ea. Te poți simți destul de inconfortabil atunci când o folosești pentru prima dată – de aceea trebuie să alegi modelul cel mai confortabil și mai practic pentru tine.

Această achiziție nu trebuie omisă. De ce? Cu ea vei extrage laptele ce urmează să fie consumat mai târziu de bebeluș. Astfel, hrănirea celui mic poate fi făcută de tată sau de o altă persoană atunci când tu ești la locul de muncă sau te odihnești.

Soluții pentru camera destinată celui mic

Pe lângă multitudinea produselor pe care trebuie să le conțină camera micuțului, aceasta trebuie să fie cadrul perfect pentru un somn cât mai odihnitor și liniștit. Copiii au nevoie de cât mai multe ore de somn, așa că ai nevoie de un pătuț pe măsura nevoilor.

Pătuțurile de la Nichiduta se prezintă în două forme – pliabile sau din lemn. Cel pliabil este practic, simplu de depozitat în cazul unei renovări a camerei, de exemplu. În funcție de dorințele tale și necesitățile celui mic, poți opta chiar și pentru unul pe două niveluri. Totodată, la Nichiduta găsești și pătuț pentru nou născuți.

Cel din lemn poate prezenta sertare și saltea inclusă în preț – depinde de modelul pe care îl alegi. Sunt prevăzute cu sisteme de protecție – margini rotunjite – pentru ca cel mic să fie mereu în siguranță.

Dacă ești interesată și de alte articole pentru copii si mamici de pe nichiduta.ro, țin să te informez că vei avea de unde alege. De exemplu, balansoarele din pluș vor fi o încântare pentru copilașul ce începe să capete mobilitate și să se bucure de pașii făcuți singur. Paleta de balansoare este una vastă – cuprinde modele cu diferite animaluțe ce reprezintă o sursă de distracție pentru cel mic. În aceeași ordine de idei, pentru ca lucrurile să fie și mai amuzante și distractive, poți alege unul cu sunete.

Produsele sunt dispuse în rubrici diverse. Accesează magazinul online și achiziționează lucrurile de care tu și copilul tău aveți nevoie.

You may also like

10 comentarii

  1. recunosc si eu am navigat pe la ei pe site, de acolo i.am luat salteaua pt patut cu fiibra de cocos si nebuni pe care inca o are, in rest nu am avut camera separat sau cv, ca nici spatiul nu ne. a permis.. ce am facut si acum ca zugravim nu mai suntam avut colante cu desene pe peretui si stele fosforescente 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.