Montarea extensiilor de păr microring – recomandarea experților Belher

Din numeroasele tipuri de prindere a extensiilor de păr, modelul cu microring este apreciat de publicul feminin pentru avantajele pe care le oferă la purtare. Sunt o recomandare și din partea specialiștilor, motivele principale fiind: dimensiunea insesizabilă a microring-urilor, confortul oferit, dar și rezistența lor. Purtarea lor este noninvazivă în condițiile în care sunt aplicate corect. De aceea, ideal este ca montarea extensiilor de păr cu microring să se realizeze în cadrul unui salon specializat, de către un expert în domeniu.

Montarea corectă va elimina din ecuație o serie de neajunsuri precum alunecarea șuvițelor la pieptănare, dar nevoia de a le reaplica pentru că au alunecat de la rădăcinile părului natural din cauza prinderii necorespunzătoare. Vei regăsi mai departe câteva informații ce te vor ajuta să înțelegi de ce este ideal să mergi la un salon specializat pentru montare extensii microring și să nu rogi o prietena fără experiență să facă asta.

Montarea extensiilor de păr cu microring în salon – o necesitate

Un astfel de serviciu este absolut necesar dacă vrei să te bucuri de un aspect uniform al părului tău post aplicare. Ai deja avantajul că se aplică la rece și nu la cald, deci nu riști să îți deteriorezi podoaba capilară, însă și modul în care vor fi montate șuvițele va face diferența privind sănătatea părului tău.

Este recomandată purtarea lor pentru aproximativ 3 luni, după care este necesară remontarea. În acest fel ai siguranța că nu riști subțierea și afectarea rădăcinii părului tău, a firelor de care sunt prinse inelușele respective.

Iată cum va fi montat setul de extensii de par natural microring ales, explicație oferită de Belher – experți în extensii de păr și peruci.

  • Se ia câte o șuviță din părul tău
  • Se croșetează cu șuvița din extensie, prin introducerea șuviței tale prin microring
  • Se strânge inelul cu ajutorul unui clește special, pentru a fixa extensia de părul tău

Asiguri părului tău protecția necesară prin simplul fapt că alegerea ta sunt extensiile cu prindere în microring-uri. Iată de ce spun asta:

  • Sunt inelușe foarte delicate cu părul tău, pe care acesta le va acoperi – practic vor deveni invizibile
  • Fiecare microring este prevăzut în interior cu o folie de silicon, care va proteja firul natural, susținând și poziția lor în sensul că nu vor aluneca.
  • Strângerea inelușelor este perfect sigură și nu îți afectează deloc podoaba capilară.

După cum spuneam, contează foarte mult să fie aplicate de un expert, motiv pentru care îți recomand Belher Beauty Bar – montare extensii microring, serviciul care va rezolva problema montării lor. Poți vizita magazinul Belher online – belher.ro – sau poți merge direct în cele fizice, unde găsești și Beauty Bar-ul în care pot fi montate.

Îi găsești pe specialiștii Belher la una dintre cele două adrese:

  • Bd. Pache Protopopescu, Nr. 6, Bucuresti
  • Baneasa Shopping City, Etaj 1, Bucuresti

Eventual îi poți contacta telefonic (0753094018) pentru a cere o recomandare privind extensiile de păr.

You may also like

7 comentarii

  1. Eu am par mult si am avut intotdeauna asa ca nu m-am gandit niciodata sa-mi pun extensii dar poate as face-o pentru un eveniment deosebit, ca sa arat ca printesele cu plete pana la brau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.