Petrecere de Halloween și makeup tematic

Nu am amintiri despre Halloween de când eram eu mică și asta se datorează faptului că această sărbătoare a apărut destul de târziu la noi. Mie îmi plac mult sărbătorile împrumutate de afară și chiar îmi surâde ideea de a le petrece împreună cu prietenii.

Petreceri tematice pentru sărbătoarea de Halloween

În primul rând copiii sunt foarte fascinați de această petrecere. Ei au marele avantaj că au prins încă de la început această sărbătoare și li se pare absolut normal să o aniversese. La grădiniță au stabilit să organizeze o petrecere în acest sens, iar eu intenționez să merg la cel puțin una – două petreceri organizate de locurile de joacă. Costumația este absolut obligatorie și chiar m-am pregătit în acest sens. Problema mai rămâne ce machiaj de Halloween va purta.

Pentru Cristina îmi doresc un machiaj lejer care să nu-i încarce foarte tare tenul și totuși să se potrivească cu costumația aleasă. Anul ăsta se va costuma în Vampirina și am luat și costumul, cornițele, etc. Avem cam tot ce este nevoie doar că trebuie să mă inspir un pic pe partea de makeup. Cred că un creion negru și cu o paletă de farduri aș putea să-mi duc planul la bun sfârșit. Important este să aibă chef de distracție și să se bucure de tot ceea ce are în jur pentru că totul va fi pus la punct.

Weekend-ul mi-l voi dedica mie. În concluzie, voi îndrăzni să ieșim noi doi împreună cu prietenii și pentru asta am și eu nevoie de câteva artificii. Nu cred că în materie de vestimentație voi avea ceva sugestiv, așa că accentul îl voi pune tot pe machiaj. De această dată îmi doresc ceva mai complex. Urmăresc de ceva vreme câteva tutoriale pe Youtube și recunosc că am prins câteva mișcări și am câteva preferințe. Nu știu exact ce-mi va ieși și nici cât de mulțumită voi fi de rezultat. Ideea este că nimeni nu stă să verifice dacă am realizat exact modelul propus și consider căp machiajul poate fi realizat fix după bunul plac.

Totuși am făcut o listă de produse care îmi lipsesc și care mi-ar fi de un real ajutor în realizarea machiajului mult dorit. Pentru asta, mi-am făcut un mic wishlist pe Notino cu produsele dorite. În capul listei este concelearul de la Makeup Revolution. Eu am deja acest corector în nuanța potrivită doar că acum aș vrea o nuanță mai deschisă pentru a-mi crea acea bază albă pe ten pe care să adere bine restul machiajului. Nu intenționez să fac ceva foarte complex, vreau doar să accentuez câteva trăsături și să încerc să reproduc unul din machiajele de Halloween propuse.

Paletele de farduri de la Makeup Revolution sunt foarte bune. Sunt pigmentate, culori diverse și chiar ai foarte multe combinații cromatice de făcut. Este perfectă pentru planurile mele de Halloween, dar o pot folosi cu succes și după această perioadă pentru că are și culori plăcute care arată foarte frumos pe ten.

Voi ce planuri aveți de Halloween? Intenționați să scobiți bostani, să vă machiați în ton cu această sărbătoare sau aveți o vestimentație pe măsură?

You may also like

18 comentarii

  1. Cu asemenea produse bune sigur va ieși un machiaj superb ! Din păcate la mine nu se sărbătorește halloweenul în familie !❤

  2. Fetita cea mare este cu costumarea pentru la școala si vom orna dovlecei!in rest nu prea am de a face cu aceasta sărbătoare care pentru mine este sărbătoarea mortilor!

  3. Noi o sa mergem sa colindam prin Brasovul bantuit intr-un joc gen Escape Room, o sa participam si la o petrecere pentru copii la un loc de joaca din oras unde bineinteles ca o sa ne costumam in scheleti si vrajitoare.

  4. Cred ca sunt singura din univers care urasc machajele de Haloween ( aici ma refer la cele cu mult sange ). Cu toate astea, imbratisez cu drag ideea de machiaj creativ pentru aceasta sarbatoare

  5. Machiajele acelea horror nu imi plac, dar unele sunt simpatice. De exemplu, mi-ar placea ma pricep sa imi fac un machiaj de pisica sau de ceva animalut.Din pacate, si daca as avea toate machiajele din lume, nu cred ca mi-ar iesi ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.