Metode de îngrijire a zonelor uscate cu produse pe bază de miere

Zonele uscate pot avea drept cauză deshidratarea. Acesta ar fi primul aspect la care mă gândesc. Eu am început să-mi cunosc corpul și să realizez că senzația de sete, gura uscată, ușoare dureri de cap sau chiar mers destul de rar la toaletă sunt câteva din semnele că corpul meu are nevoie de apă. Pielea își pierde și ea din elasticitate și poate avea mici zone mai uscate care pot fi tratate cu diverse creme. Despre zonele uscate și modul înb care acestea pot fi tratate vreau și eu să vă povestesc astăzi.

Hidratarea corespunzătoare a buzelor

Buzele au nevoie de hidratare constantă ca să nu spun zilnică. De obicei îmi aplic seara balsam de buze și îl las să acționeze pe perioada nopții și dimineața am niște buze absolut perfecte. De când recurg la acest truc, pot să spun că nu prea știu cum este să ai buzele uscate, să am buzele crăpate sau să am probleme cu diverse cojițe. Mă bucur că mi-am găsit un echilibru din acest punct de vedere și că buzele mele arată bine.

De mai bine de 2 săptămâni am început să folosesc Balsamul de buze cu Unt de Shea de la Apidava pentru că îmi doream să încerc ceva pe bază de miere de albine și ceară. Eu nu am probleme cu buzele, dar aceste ingrediente au efect cicatrizant. În plus, acest produs conține și unt de shea care oferă un plus de hidratare și îmi oferă și protecție UV pentru buze. Acest produs este cât se poate de natural și pot să spun despre el că este o formulă făr uleiuri minerale și fără parabeni.

Picioare catifelate

Tranziția la încălțămintea de vară ne face ca atenția asupra picioarelor și implicit a călcâielor. Ar fi de preferat ca după fiecare duș să aplicăm o cremă de corp și să ne hidratăm corespunzător pielea. Eu sunt plăcut impresionată de o persoană care acordă atenție acestor mici detalii și nu se văd zone uscate sau alte lucruri mai puțin plăcute ochiului cum ar fi o epilare necorespunzătoare. Nu vreau să ating acest mic detaliu. Vreau doar să vorbim despre îngrijirea corespunzătoare a pielii.

Știu că sunt produse mai mult sau mai puțin hidratante. Făcând o tradiție din folosirea cremei de corp, cu siguranță începi să înțelegi de ceea ce are nevoie pielea ta și vei ști ce produs ți se potrivește mai mult.

Eu vreau să vă recomand crema de îngrijire a picioarelor de la Apidava care este responsabilă pentru îngrijirea zonelor foarte uscate și are un efect reparator. Crema are câteva ingrediente minune precum miere, extra-propolis și ceară de albine. Este o cremă 100% naturală care va hrăni pielea în profunzime. De preferat ar fi s-o folosiți seara pe zona călcâielor și a coatelor și lăsată să acționeze pe perioada nopții. Nu pătează și nici nu va crea vreo neplăcere pe lenjerie. Recunosc că nu o aplic zilnic, dar o dată sau chiar de 2 ori pe săptămână întind mâna după ea. De când o aplic călcâiele mele arată de vis. Nici nu mă pot plânge de vreun aspect inestetic sau orice altă neplăcere.

Am descoperit la Apidava un produs similar celui prezentat mai sus. Mai exact, este vorba despre un Balsam cu propolis și ceară de albine. Este un produs cremos care se aplică pe călcâie și pe toate și are rolul de a hidrata aceste zone. În plus, acesta conține 2% camfor pentru activarea circulației periferice și se recomandă a fi foloasit pe pielea umedă pentru a pătrunde mai bine în piele. Nu știu de ce, dar parcă acesta îmi place mai mult ca primul, deși ca și eficieță, mi se par la fel de bune.

Consider că oricare dintre aceste produse alegeți este bine să știți că rezultatele se vor vedea într-un timp relativ scurt doar că este nevoie de perseverență și de aplicări regulate pentru a preveni neplăcerile.

Voi cum vă îngrijiție pielea uscată precum cea de pe buze, călcâie sau coate?

You may also like

7 comentarii

  1. suna tare bine pt buze eu folosesc de la oriflame oa borcanas dala mic, si pt calcaie tre sa iau serios in considerare niste alifii, ca chiar am ajuns mai rau ca babele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.