Colecția de șosete Ciserom pentru mine și fetița mea

Ciserom este un brand de șosete extrem de cunoscut. Dacă m-ar întreba cineva nici nu cred că aș ști să numesc vreun alt brand. Sunt diverse alte firme care printre alte piese vestimentare fac și sosete, doar că Ciserom se ocupă exclusiv de soșete și aduc calitatea în prim plan. Consider că puteți să vă orientați către ei dacă vreți șosete de calitate, modele unice, imprimeuri uni sau vesele, etc.

De ce să alegi o pereche de șosete de calitate

Calitatea este foarte importantă pentru că avem nevoie de confort și avem nevoie de picioare cât mai sănătoase care pot să respire în voie. Șosetele din bumbac pot să ne ajute în acest sens pentru că absord foarte bine transpirația în cazul în care sunt probleme de acest gen. În felul ăsta piciorul este păstrat în condiții excelente și este evitată neplăcerile create de diverse mirosuri neplăcute. Purtând o pereche de șosete din bumbac evităm toate neplăcerile acestea create în timpul mersului.

În plus, materialele de calitate folosite în crearea soșetelor Ciserom asigură o purtare îndeplungată fără ca acestea să se destrame, să migreze culorile sau să aibă o culoare ștearsă cauzată de spălările excesive. Mi se pare că se curăță mult mai bine decât sosetele sintetice și pentru asta nu pot să am decât cuvinte de laudă la adresa lor.

Soșete pentru femei de la Ciserom

Vara este singurul anotimp în care nu prea mă ating de șosete. În rest, apelez destul de des la ele atunci când mă încalț cu încălțăminte sport sau la diverse alte perechi de încălțăminte care nu pot fi purtate cu piciorul gol. Evit pe cât posibil șosetele din materiale sintetice pentru că-mi crează numai neplăceri. Se pot găsi nenumărate modele de șosete frumoase din bumbac de la Ciserom ca să nu fie nevoie să-mi îndrept atenția asupra altor modele. Acestea pot fi găsite atât online, cât și în diverse hypermarket-uri sau magazine de profil.

Eu am primit multe, dar multe perechi de șosete. Îmi plac mult șosetele scurte pentru că ele sunt extrem de potrivite pentru adidași. Nu pot să spun decât că sunt extrem de încântată de toate aceste modele primite și că aș putea să-mi fac ceva curățenie în sertărașul cu șosete pentru a le păstra pe cele care sunt în stare perfectă.

Șosete pentru copii de la Ciserom

Bumbacul este în topul preferințelor mele și fetița mea trebuie să poarte lucruri cât mai calitative. Nu fac rabat nici când vine vorba de șosete. Prefer să aleg acest material pentru că piciorușele ele sunt importante și trebuie să primească cel mai bun tratament. Mie îmi plac că se spală ușor pentru că îi murdărește extrem de repede și uneori am nevoie chiar și de 2 perechi de șosete pe zi.

Am unele sandale care o jenează la mers și prefer să-i dau și șosete pentru a scăpa de orice fel de disconft. Pentru vară aleg șosetele din dres cu diverse accesorii la spate gen gundițe sau fluturași, dar apelez și la șosete normale atunci când nu am altceva.

Așa cum puteți vedea în poze, Cristina a fost atrasă de un anumit gen de șosete din pachetul primit. Mai exact, ea a ales șosetele curcubeu, cu dungi sau roz. A început să aibă personalitate și să aleagă ceea ce vrea să poarte și încerc să-i respect dorințele pe cât posibil.

Voi purtați șosete Ciserom? Vă plac modelele primite de mine?

You may also like

11 comentarii

  1. Sunt modele foarte dragute! Am avut si eu o camanda, cadouri de sarbatori, cu motive de iarna- toti au fost extrem de incantati cand le-au primit. Sunt de calitate si merita toti banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.