Reduceri pe Gamiss de Valentine’s Day

Cei de afară respectă cu strictețe sărbătorile și Valentine’s Day este una dintre ele. Nu vreau să vă spun că abia aștept să vină 8 Martie pentru că atunci sunt convinsă că voi avea parte de reduceri și mai substanțiale. Le aștept cuminte și mă bucur de ceea ce găsewsc acum.

De pe Gamiss am comandat în trecut foarte multe haine de copii. Am găsit aici niște modele absolut superbe la prețuri foarte bune. Calitatea produselor era inmdiscutabil, perfectă. Îmi pare rău că acum această categorie este neglijată și se găsesc mult prea puține haine.

Valentine’s day gifts

Cadourile pot fi de orice natură. De preferat materială ca să poată rămâne cu câte ceva fiecare. Nu este nevoie de lucruri scumpe. Lucrurile simbolice pot fi la fel de prețioase. O vorbă din popor spune că gestul contează. Important este că te-ai gândit la jumătatea ta și că ai vrut să-i fqaci o surpriză cât de mică.

Valentine’s day gifts 2018

Anul acesta se păstrează tendințele în materie de cadouri. Cel puțin asta cred eu și nu cred că inimioara arată diferit sau că iubirea se poate arată într-un alt mod decât o inimioară. Poate că niște petale de trandafiri înșirate pe pat sub formă de inimă este la de interesant. Merg și niște lumânărele pe marginea cadei și un pahar de vin. Fiecare poate visa cât de departe vrea. Important este să vă faceți un mic scenariu pentru că ideile vă vor invada.

Gamiss valentines gifts 2018

Mie personal mi-ar plăcea să primesc o geantă. Nu știu de ce, dar mă simt de parcă este ziua mea și trebuie să-mi trec ceva pe lista de dorințe. Nu știu dacă toate fetele gândesc ca mine doar că am impresia că mai mult bărbații trebuie să vină cu cadouri. Eu îmi închipui că ei trebuie să fie mai implicați și să ne arate nouă iubirea. Noi suntem responsab ile cu îmbrățișări și sărutări dulci. Sper să nu primesc nici o roșie aruncată în direcția mea.

Aveți ceva planuri de Valentine’s Day?

You may also like

18 comentarii

  1. Mie mi-ar plăcea sa primesc un rucsac..Îmi plac foarte mult…încă nu m-am gândit ce o sa îi cumpăr iubitului meu

  2. setul ala cu rucsac l-am mai vazut si pe alte site-uri, dar remarc ca la ei e mai ieftin, la doar 15 dolari. Imi place mult si ma gandeam sa imi iau si eu varianta pe negru. Daca iti iei tu, astept sa vad cum arata al tau inainte sa fac si eu comanda 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.