Produse gratuite Daniel Wellington la un click distanță

Când eram mică nu prea primeam nimic gratuit sau de la nimeni. Am fost un copil care provine dintr-o familie simplă. Nu vreau să mă ascund după degete. Mă bucur de fiecare dată când primesc ceva cu titlu gratuit chiar dacă în realitate pentru primirea acelui lucru muncesc și îmi fac treaba conștiincios. Vreau să vă vorbesc despre o aplicație cu ajutorul căreia puteți obține produse.

Despre Brandbassador

Brandbassador este o aplicație cu ajutorul căreia puteți obține produse cu titlu GRATUIT. Evident că nimeni nu oferă ceva complet gratuit fără a cere ceva la schimb, trebuie să faceți și ceva în schimbul produselor primite. Task-urile au complexitate redusă și nu trebuie să faceți nimic din ceea ce nu vă doriți. De cele mai multe ori trebuie să scoateți produsul în evidență și în schimbul pozelor sau a video-urilor făcute sunteți recompensate cu bani cash sau cu gift card. Eu am un articol distinct legat de felul în care pot fi gestionate aceste sume așa că vă recomand să citiți și acest articol al meu.

Despre Daniel Wellington și campaniile acestora

Daniel Wellington este un site care comercializează ceasuri, bijuterii și ochelari de soare. Produsele lor sunt calitative și pe mine m-a atras faptul că la fiecare produs sunt puse suplimentare. Acestea reflectă realitatea prin simplul fapt că sunt arătate produsele purtate de diverse persoane și, în felul ăsta, se poate vedea exact cum arată un ceas pe mână sau în combinație cu un anumit outfit. Pe mine m-a cucerit acest aspect și m-a făcut să mă decid mult mai ușor asupra unul anume model.

Va las aici o invitație pentru a aplica în programul Daniel Wellington pentru că accesul se face doar pe bază de invitație. În dreptul fiecărei misiuni scrie exact platforma pentru care trebuie să faceți conținut, dar și prețul pe care-l obțineți. De cele mai multe ori există un maxim … și chiar dacă faceți foarte multe like-uri nu depășiți pragul. De exemplu, scrie că primiți 50 cenți pentru 100 de vizualizări la postările de pe Story, dar nu mai mult de 10 euro pentru misiunea respectivă. Platformele căutate sunt Instagram și Tik Tok. Misiunile nu sunt foarte complicate doar că au unele cerințe de care trebuie să țineți cont pentru ca nu cumva să vă respingă misiunea și să fiți nevoite să reluați totul.

Recunosc că la început mi-a fost greu. Majoritatea misiunilor care ofereau recompense generoase vroiau să faci diverse poze în care să apară produsele Daniel Wellington. Neavând niciun produs, a fost puțin mai complicat și recunosc că am apelat la o prietenă care m-a ajutat. Îmi aduc aminte că trebuia să fac un Tik Tok în care să arăt ceasul meu, iar acesta să fie setat la anumite ore. Am primit destul de mult pe misiunea asta și asta m-a ajutat să-mi iau destul de ușor primul meu ceas. După asta totul a fost mult mai ușor. Misiunile apar destul de des așa că nu este greu să strângeți bani cash sau chiar pentru gift card.

Eu mi-am luat 2 ceasuri de la Daniel Wellington și ambele le-am luat cu cadranul de 32 mm. Mi se pare că acestea se așează frumos pe mâna mea. Eu am Petite Melrose și Iconic Link Ceramic.

Voi aveți aplicația Brandbassador? Vă tentează să o luați?

You may also like

14 comentarii

  1. Sunt foarte frumoase… O sa fiu mai atentă la story urile tale…daca îți sunt de ajutor… Sa le porți cu placere și mersi pentru pont

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.