Protecție termică pentru păr

Încrederea în mine îmi este oferită de mai mulți factori. Aspectul exterior este unul dintre factorii cei mai importanți. Oricine intră în contact cu tine te va cataloga în primă fază după aspect și abia după asta va ține cont de alte criterii. Dacă în ceea ce privește manichiura, oja semipermanentă îți oferă un aspect îngrijit al mâinilor pentru aproape o lună, tenul este ușor de îngrijit cu ajutorul produselor potrivite, mai rămâne părul. Despre îngrijirea părului și produse pentru protecție termică vreau să vă povestesc și eu astăzi.

Părul meu este extrem de important pentru mine. Iubesc părul lung și am impresia că niciodată nu-mi crește mai lung de umeri cu vreo palmă. Când atinge această lungime se subțiază foarte mult. Pentru că sunt blondă și pentru că mi se usucă foarte tare părul de la vopsea încerc să-l mențin pe linia de plutire și să-l fac să arate cât mai frumos.

Coafarea părului și produse de protectie termica

Mi-am făcut un obicei în a apela la diverse produse de aranjare. Într-un îi eram fidelă plăcii de păr. Am prins ceva experiență în folosirea acesteia și nu-mi ia mai mult de 15 -20 minute în a-l aranja. În plus, după ce-l întind, părul capătă un luciu plăcut, culoarea părului pare ceva mai intensă și totul este la superlativ. Din păcate, folosirea excesivă a plăcii face ca părul să arate destul de urât dacă acesta este în stare naturală chiar dacă folosesc produse de protecție termică de fiecare dată.

Peria de îndreptare a părului de la Babyliss mi-am luat-o de pe Notino. Mi se pare mult mai sănătoasă pentru păr. Nu-mi arde părul atât de tare și rezultatul aș putea să spun că este similar cu cel al plăcii. Folosesc peria doar pe părul complet uscat și îmi aplic un ser de la L’Oréal Professionnel de la jumătatea firului de păr spre vârfuri. Acesta are rolul de a proteja firul de păr de căldura destul de mare la care este expus. În acest fel întârzii apariția firelor despicate, previn aspectul tern al părului și pentru un boost de energie și luciu plăcut.

Îmi doresc să încerc și variantele spray de protecție termică și aș vrea să rămân fidelă brandului. Am suficient de multă încredere în produsele lor și L’oreal Tecni.Art Pli Shaper este varianta profesională și sunt curioasă de eficiența acestuia. Eu l-am găsit la un preț bun pe Notino.

Voi ce produse de protecție termică folosiți pentru păr?

You may also like

14 comentarii

  1. norocul meu este ca eu nu folosesc prea de aparate de styling altele in afara de uscatorul de par. Chiar si asa stiu ca ar trebui sa folosesc ceva pentru protectie termica, dar nu o fac. Incerc sa usuc la o temperatura cat mai joasa,in schimb.

  2. Am prins obsesia părul drept in urma cu ceva timp dar cred ca ar fi o idee bună să renunț la placa in schimbul unei astfel de perii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.