Rochii potrivite pentru nuntă

Nunțile sunt un moment de bucurie atât pentru cele 2 persoane care sunt în centrul atenției, dar și pentru invitații care vin cu drag la eveniment si cu chef de petrecere. Unul dintre principalele lucruri la care se gândesc aceștia când urmează să participe la o nuntă este ținuta. Unii își doresc să se remarce prin rochii cât mai elegante, mai sexy sau chiar decente. Important este ca invitații să vină cu chef de distracție pentru că asta contează cel mai mult.

AW wedding veils UK

Rochiile de mireasă sunt de interes doar pentru mirese. După ce am trecut printr-o nuntă, aș putea să spun că aș avea curaj să-mi comand o astfel de rochie online. Poate că aș fi atentă la recenzii, dar nu cred că aceasta merită o sumă exorbitantă. Sunt și rochii ieftine care pot arăta bine și nu trebuie să cheltuim o avere. Nu mă refer ca pe rochie să cheltuiți 200 lei, dar parcă nici 7000 lei. Fiecare investește cât crede doar că sunt de părere că sunt și variante de mijloc.

Mori Lee bridesmaid dresses

O rochie lungă poate fi alegerea potrivită în cazul meu. Îmi plac rochiile lungi și nu am în garderobă atât de multe piese de genul pe cât mi-aș dori. Pe mine mă atrag pentru că am impresia că pun silueta frumos în valoare. Am fost surprinsă că pe site am găsit în jur de 20 de culori pentru această rochie. Asta m-a încurajat maxim să-mi îndrept atenția asupra ei.

AW UK bridesmaid dresses

Chiar îmi plac rochiile cu culori ceva mai aprinse și mi se pare că genul ăsta de rochie este de efect și mi se potrivește. După cum puteți observa prefer rochiile care sunt pe corp în partea de sus, iar din talie sunt ușor lărguțe.

Susie knee length bridesmaid dress

Pentru persoanele care nu vor să iasă foarte mult în evidență, această rochie poate fi perfectă. Nu este tocmai culoarea mea favorită, dar modelul mi se pare girly și purtabil. Chiar consider că este o rochie care poate fi purtată și cu oricare altă ocazie în afară de nuntă.

Voi ce fel de rochii preferați să purtați la nuntă?

You may also like

16 comentarii

    1. daaaa, sa sti ca eu am doae 2 rochii si tot la pantaloni si camasa alerg parca tor mai comod ma simt in pantalon de costum ai o camasuta si parul indreptat si gata, rar si deaia am dosr 2rochii,m.am gatit mai ca la carte

  1. mie mi se pare aiurea sa dai 4000 de lei pe o rochie de mireasa. Si nu zic asta din invidie sau mai stiu eu ce. Da, cine are bani, inteleg. Dar sa faci o nunta cu atatea eforturi si sa tii mortis la rochie de nu stiu care, chiar nu cred ca merita. Si nu sta totul intr-o rochie…

    1. Mie mi se pare ca sunt exagerate preturile, dar atata timp cat unele persoane dau, nu este de mirare ca ofertele scumpe curg

  2. Sunt foarte frumoase aceste rochii! Unele sunt foarte scumpe,eu una nu as da atatia bani pe o rochie!poti fi o mireasa frumoasă si intr o ie sau o rochie alba simpla!

  3. Prefer rochii unicat, rochii care ma reprezinta si desigur care ma avantajeaza.Sunt foarte frumoase rochiile pe care nu le-ai aratat.
    Intru pe site sa vad si eu ce anume ma tenteaza.

  4. mie nu imi pace sa arunc bani multi pe astfel de produse vestimentare pe care le porti o data sau de doua ori, eu merg pe hainute pe care sa le poti purta si la alte ocazii si bineinteles sa nu fie foarte scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.