Elmiplant Detox ajută tenul să arate mult mai fresh și întinerit

Femeile pun accent pe tenul lor și au grijă să folosească cele mai bune produse pe ten pentru a arăta impecabil. Dacă în urmă cu 10-20 de ani era o singură cremă pe piață, acum avem o plajă destul de diversificată și putem folosi produsele pe care ni le dorim. Este important să aflăm nevoile tenului nostru și să folosim doar acele produse care ne vor ajuta să arătăm mult mai bine și să acționeze exact în acele locuri în care s-au instalat problemele.

Ce conține gama Elmiplant Detox?

Gama Detox este formată din crema de față pentru zi și noapte, gel de curățare cu cărbune activ și loțiune micelară. Dintre aceste produse menționate mai sus, eu am avut ocazia să încerc crema de zi și crema de noapte. Am să vă povestesc câte puțin despre ele și despre cât de bine m-am împăcat eu ele. Din start vă spun că m-au surprins plăcut. În plus, raportul calitate/preț este excelent.

Crema de zi Elmiplant Detox


Crema de zi Elmiplant Detox are o textură ușoară, cremoasă și conține 80% ingrediente de origine naturală. Este potrivită pentru toate tipurile de ten și pentru toate vârstele. Este o cremă care NU are parabeni, parafine sau coloranți. Un alt mare plus al acesteia este și faptul că are factor de protecție SPF 15. Ingredientele principale ale acesteia sunt cărbunele activ, acidul hialuronic și vitamina E.

elmiplant detox crema de zi

Această cremă folosește inovația Pollu-Block, care are rolul de a proteja tenul de poluarea din atmosferă. Este alegerea perfectă atunci când vorbim despre un ten obosit, lipsit de luminozitate sau lipsit de vitalitate. Este o cremă care intră rapid în piele, care nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață și care oferă hidratare pe parcursul întregii zile, dar reușește să țină și sebumul sub control.

elmiplant crema de noapte

Crema de noapte Elmiplant Detox

Crema de noapte DETOX se bucură de aceleași tehnologii ca și cea de zi. Această cremă oferă 93% ingrediente de origine natură și are 0% parabeni, 0% coloranți și 0% parafine. Mie îmi place s-o folosesc pentru că tenul meu rămâne rămâne fresh după aplicare și dimineața nu mă trezesc deloc cu tenul gras. În plus, nu neglijez nici zona gâtului sau a decolteului căreia îi acord o atenție foarte mare.

Zona gâtului prefer s-o hidratez mai mult pe perioada serii. Dimineața folosesc parfum și îmi place să nu aplic creme. Știu că greșesc, dar mă simt mai bine așa.

Rezultatele obținute în urma folosirii acestor produse:

  • antioxidant & anti-poluare acest complex de promisiuni se reflectă prin faptul că tenul este mai luminos, aspect pe care l-am văzut și eu pe tenul meu. Mă încântă ideea că în timp aceasta poate acționa împotriva petelor pigmentare de pe ten. Știu că trebuie să am răbdare cu acest detaliu și din acest motiv nu pot să vă spun că am văzut schimbări în acest sens.
  • anti-îmbătrânire acest aspect este reflextat în ceea ce privesc ridurile de pe ten. Promite să reducă lungima&adâncimea ridurilor și, în același timp, să ofere elasticitate și fermitate pielii. Aceste detalii se pot vedea în timp, după folosirea îndelungată a produsului.
  • anti-oboseala este un aspect care poate fi remarcat destul de rapid pe ten. Cearcănele sunt vizibil reduse și tenul arată mult mai odihnit.

Ce părere aveți despre cremele Elmiplant Detox? Vă tentează și pe voi?

You may also like

15 comentarii

  1. Ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa le folosesti!Am auzit ca sunt produse foarte bune! Eu am detox de la Nivea si imi place foarte mult!

  2. De al Elmiplat folosesc o lotiune antiacneica, o folosesc de vreo 17 ani si inca nu ma dezamagit, aceste creme inca nu le-am incercat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.