Povestea verighetelor alese de mine

Povestea verighetelor mele online este una extrem de interesantă. Am pornit din start de la ideea că eu îmi doream o verighetă frumoasă care poate fi purtată zi de zi. Nu-mi doream o bijuterie de ocazie care poate fi purtată ocazional. De obicei nu prea port inele pentru că m-am obișnuit să n-am ceva pe degete și eram pregătită să fac acest compromis tocmai pentru că era vorba de verighetă.

Cum am primit inelul de logodnă

Mmm da! Nu are rost să vă țin în suspan și vreau să vă spun din start că eu nu îmi doream o nuntă. Dacă pentru unele fete este un must, pentru mine era un artificiu în viața mea de care mă puteam lipsi. Faptul că trebuia să creștinăm fetița noastră a fost un prilej bun să facem și demersurile care să oficializeze relația noastră. Drept urmare nu am nici un inel de logodna. Poate că în adolescență îmi imaginam acel moment în care viitorul meu soț să se pună în genunchi și să-mi spună niște cuvinte frumoase, etc. Povestea clasică o știți. La mine a fost fără. Mă gândesc că acest mic amănunt se poate întâmpla peste alți câțiva ani. Poate că după 10 ani de căsnicie.

Alegerea verighetei potrivite

În momentul în care ne-am hotărât să căutăm verighete am tot căutat prin magazine să găsim modelul perfect și mărimea ideală. Pentru că n-am găsit nimic care să ne satisfacă sau care să-mi placă am apelat la verighete la comanda. Eu aveam mâna mult prea mică și șotul avea degetele mai groase și ăsta a fost unul dintre motivele care ne-au făcut să luăm această decizie.

Trebuie să recunosc că am apelat la cunoscutul google și că el m-a ajutat să găsesc câteva site-uri. M-am bucurat că am găsit niște modele la 1500 ambele parcă. Niște modele relativ simple, dar am fost atrasă de preț. Când am fost să le văd fizic în magazin am văzut niște verighete al naibii de subțiri care nu se așezau bine deloc pe mână. Așa m-am hotărât să nu mă mai uit la preț și să aleg niște verighete cu un gramaj puțin mai mare, care să aibă un preț mai măricel, dar care să arate bine pe mână. În fond și la urma urmei le luăm pentru o viață și asta ar trebui să spună multe.

Important este să alegeți un model care să vă mulțumească pe amândoi. Mie mi-a plăcut că Zehava.ro oferă și inscripționarea numelor și a datei pe interiorul verighetei. Îmi place această personalizare și cred că toată lumea este în asentimentul meu.

Voi ce fel de verighete preferați? Optați pentru variante simple sau mai fistichii?

You may also like

17 comentarii

  1. noi am optat pentru verighete mai simple, fara artificii si pietricele. am avut noroc sa prindem ultima pereche din model si chiar s-au potrivit cu degetele noastre, le avem destul de subtiri

  2. Vaaai. Nu o sa uit niciodată acea zi in care am fost sa comandam verighetele. După ce ne-am uitat pe site-ul magazinului și am notat noi câteva modele, nu ne-a plăcut niciunul. Și deodată…acolo…in vitrina…erau ele, frumoasele noastre. Acel moment în care am cazut amândoi de acord…neprețuit. A mea are 15 pietricele. Nu voiam neapărat, dar magazinul oferea garanție pe viață pentru metal și pietricele. Și uite așa, socoteala de acasă nu s-au potrivit cu cea din târg. Dar s-a potrivit nemaipomenit.

  3. eu am o verigheta Bvulgari, cred ca stii modelul, acela gros cu arc la misloc din aur alb si galben… era ceva deosebit la timpul ei… nici nu o port acm dar o pastrez!

  4. noi am ales verichete de-a gata. Ne-am dus intr-un magazin si nici macar nu stiam sigur ce voiam. Unul ar fi vrut din aur galben, altul din aur alr. Ne-am intalnit la mijloc si ne-am luat un model mixt.

  5. Bună alegere, felicitări!
    Sănătoși să fiți, nunta o puteți face când sunteți pregătiți. Așa a fost să fie, de ce să forțezi lucrurile?
    Cât despre alegere și eu cred că cele mai potrivite sunt cele comandate.

  6. Inainte ma atrageau foarte mult cele cu detalii, acum cred ca le prefer mai mult pe cele simple. Less is more 🙂 Plus ca cele simple sunt mereu la moda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.