Creme cu protecție solară de la Elmiplant

Vara asta am folosit foarte multă protecție solară și pot să spun că am exagerat într-un fel. Recomandările dermatologilor este să ne protejăm pielea de soare pe cât posibil și tot aud „o piele bronzată nu este neaparat sănătoasă”. Sunt convinsă de acest aspect deși recunosc că iubesc bronzul. Am început să apelez la autobronzante și să mă protejez mai des de soare. Îmi este tare teamă de bolile de piele pe care le pot avea și de neplăceri așa că îmi este mult mai ușor să aplic creme de protecție solară.

Recunosc că nu sunt perfectă. Folosesc un SPF mare pentru creme, dar nu le reaplic după 2 ore sau după ce ies din apă. Le aplic cu o oarecare frecvență. Cu toate astea nu stau cu ochii pe ceas ci le aplic ori de câte ori consider. În plus, trebuie să mai stau și după cea mică care este mereu în apă și în mișcare. Asta înseamnă că am nevoie de creme rezistente la apă ca să fie eficiente.

Creme cu SPF 50 de la Elmiplant

În primul rând trebuie să vă spun că n-am mai folosit produse de plajă Elmiplant de prin facultate. Să fi trecut ceva ani de atunci. Nu prea am mai avut contact cu ele și nici nu știam la ce să mă aștept. Am fost plăcut surprinsă să văd că am primit niște produse de protecție solară cu SPF 50 pentru că aveam nevoie de ele pentru mini vacanța mea.

Loțiunea spray protecție solară cu SPF 50 Elmiplant – un produs rezistent la apă, îmbunătățită cu acid hialuronic și unt de shea 100% natural. Are foarte multe filtre de protecție și asta îmi oferă un plus de încredere să o folosesc pentru fetița mea. Spray-ul are o textură cremoasă, dar intră foarte, dar foarte rapid în piele. Are și un miros plăcut care mă atrage. Faptul că are în consistență unt de shea îi oferă corpului suficientă hidratare de care pielea are nevoie.

Loțiune de protecție solară SPF 50 Elmiplant – este varianta cremă a primei loțiuni care se prezenta sub formă de spray. Texturile mi se par asemănătoare și mirosul identic. Chiar dacă diferența de aplicare diferă, mi se pare că pe piele rămâne exact aceeași variantă de cremă care trebuie uniformizată și care intră rapid în piele. Este plăcută pentgru faptul că din doar 2 mișcări aceasta intră în piele și nu mi se pare că lasă pielea grasă. Este o cremă care merită să fie luată în considerare și care are un preț foarte accesibil.

Loțiunea spray după plajă de la Elmipant este acel produs care trebuie folosit obligatoriu după plajă. Eu v-am mai povestit că eram de părere că aceste produse mi se păreau un moft acum câțiva ani, dar am realizat în timp că acestea sunt eficiente și calmează pielea foarte bine după plajă. Este un produs indispensabil aș putea spune. Este tip spray, dar este tot sub formă de cremă care trebuie masată și intră rapid în piele. Ewste un produs fără parabeni și cu un prț foarte bun în gama lui.

You may also like

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.